Wide Screen
Image default
Filmek

Ewan McGregor, mint Fekete Maszk csatlakozott a Birds of Prey forgatásához

Több forgatási képet és videót is kaptunk, amin Ewan McGregor látható, mint Fekete Maszk a Birds of Prey forgatásán.

Sokan megörültek tavaly, mikor Ewan McGregor személyében bejelentették a Harley Quinn ellenségeként, Fekete Maszkot a Birds of Preyben, azonban a film első teasere után a legtöbb rajongó hangot adott neki, hogy félnek a karakter ábrázolásától. Ugyanis az első videóban a karakter megjelenése messze elmaradt a képregények világától. Roman Sionis a DC képregényvilágában fekete maszkot visel, innen is ered a Fekete Maszk név, ám a teaserben a skót színészt álarc nélkül láttuk.

A Hollywood Pipeline jóvoltából minap több tucat forgatási kép szivárgott ki a Birds of Prey munkáiról, melyek között először látjuk McGregort Margot Robbie társaságában a film forgatásán. Harley Quinn épp társát, Cassie Caint (Ella Jay Basco) próbálja megmenteni egy száguldó autóból, akit Fekete Maszk és az emberei tartanak fogva. A képek kissé homályosak, de tisztán kivehető, hogy McGregor nem visel teljes maszkot, csak az arca felső részén látható az álca, ami több kérdést is felvet. A Warner változtatott volna a karakter álcáján, s nem fekete koponyás álarcot fog viselni, vagy a gondos utómunka során kapja meg végső küllemét a maszk.

A forgatási képeket nézve feltűnik még rajtuk Vadásznő (Mary Elizabeth Winstead) és Fekete Kanári (Jurnee Smollett-Bell) is, ám ezek mellett még különböző beállításokban nézhetjük meg a film főszereplőjét, magát Harley Quinnt.

A Birds of Prey bemutatója 2020. február 7-én lesz.

Még több a témában...

2019-től Belfastban foroghat az Obi-Wan Kenobi spin-off mozifilm

Kévés Bence Mihály

Ewan McGregor kelti életre a Birds of Prey főgonoszát

Kévés Bence Mihály

Idris Elba ezt a karaktert játssza a James Gunn-féle The Suicide Squad rebootban?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon