Fekete Maszk

Ewan McGregor, mint Fekete Maszk csatlakozott a Birds of Prey forgatásához

Több forgatási képet és videót is kaptunk, amin Ewan McGregor látható, mint Fekete Maszk a Birds of Prey forgatásán.

Több forgatási képet és videót is kaptunk, amin Ewan McGregor látható, mint Fekete Maszk a Birds of Prey forgatásán.

Sokan megörültek tavaly, mikor Ewan McGregor személyében bejelentették a Harley Quinn ellenségeként, Fekete Maszkot a Birds of Preyben, azonban a film első teasere után a legtöbb rajongó hangot adott neki, hogy félnek a karakter ábrázolásától. Ugyanis az első videóban a karakter megjelenése messze elmaradt a képregények világától. Roman Sionis a DC képregényvilágában fekete maszkot visel, innen is ered a Fekete Maszk név, ám a teaserben a skót színészt álarc nélkül láttuk. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Hollywood Pipeline jóvoltából minap több tucat forgatási kép szivárgott ki a Birds of Prey munkáiról, melyek között először látjuk McGregort Margot Robbie társaságában a film forgatásán. Harley Quinn épp társát, Cassie Caint (Ella Jay Basco) próbálja megmenteni egy száguldó autóból, akit Fekete Maszk és az emberei tartanak fogva. A képek kissé homályosak, de tisztán kivehető, hogy McGregor nem visel teljes maszkot, csak az arca felső részén látható az álca, ami több kérdést is felvet. A Warner változtatott volna a karakter álcáján, s nem fekete koponyás álarcot fog viselni, vagy a gondos utómunka során kapja meg végső küllemét a maszk.

A forgatási képeket nézve feltűnik még rajtuk Vadásznő (Mary Elizabeth Winstead) és Fekete Kanári (Jurnee Smollett-Bell) is, ám ezek mellett még különböző beállításokban nézhetjük meg a film főszereplőjét, magát Harley Quinnt.

A Birds of Prey bemutatója 2020. február 7-én lesz.

Total
2
Shares
Previous Article
Ruben Fleischer

A Venom 2. elvesztette Ruben Fleischer rendezőt

Next Article

Ausztráliába látogat a Rainbow Six Siege

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!