Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről

A Pókember-filmek főszereplője legfőképp azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nem tudott titkot tartani, ám úgy néz ki, hogy megtanult lakatot tenni a szájára.

Nagyon kevés információ áll rendelkezésünkre a Pókember franchise harmadik részéről, mindössze annyi tiszta, hogy 2021. július 16-án fogják bemutatni, és ezzel kifújt. Persze pletykák jelentek már meg a filmről, hogy Kraven a vadász lehet Peter Parker legújabb ellenfele, de a Marvel Studios nem kommentálta a híreket.

Tom Holland az elmúlt években főként azzal szerzett magának hírnevet, hogy az interjúk során mindig kifecsegett valami fontosat a történettel kapcsolatban, volt hogy a Bosszúállók: Végtelen háború után tartott sajtótájékoztatón véletlenül elspoilerezte a végét. Úgy tűnik azonban, hogy még egyszer nem követ el ekkora baklövést.

A Pixar stúdió legújabb filmje, az Előre vörös szőnyeges bemutatóján arról beszélt, hogy már mindent tud a Pókember: Idegenben folytatásáról, ám a riporter hiába próbálta kiugrasztani a nyulat a bokorból a Baljós hatos formáció név bedobásával, nem sikerült neki.

Mindent tudok már. Körülbelül két héttel ezelőtt volt egy nagy megbeszélésem a Marvellel és a Sonyval, és tudom az összes titkot. De ezer interjúval a hátam mögött már tudom, hogy hogyan nem kell elspoilerezni egy filmet.
Tom Holland

A film forgatását nyárra időzítették, így várhatóan majd csak utána fogják bejelenteni a filmcímet, hiszen az előző rész esetében is egy évvel a premier előtt leplezték le az alcímet. Talán a júliusi San Diego-i Comic-Con után majd okosabbak leszünk.

Még több a témában...

Jessica Chastain visszautasította a Doctor Strange egy fontosabb szerepét

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Vasember

Kévés Bence Mihály

Mi a Marvel Studios titka, hogyan készül egy Marvel-film forgatókönyve?

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon