Főoldal Filmek Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről
Filmek

Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről

A Pókember-filmek főszereplője legfőképp azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nem tudott titkot tartani, ám úgy néz ki, hogy megtanult lakatot tenni a szájára.

730
Pókember
Forrás: Marvel Studios

A Pókember-filmek főszereplője legfőképp azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nem tudott titkot tartani, ám úgy néz ki, hogy megtanult lakatot tenni a szájára.

Nagyon kevés információ áll rendelkezésünkre a Pókember franchise harmadik részéről, mindössze annyi tiszta, hogy 2021. július 16-án fogják bemutatni, és ezzel kifújt. Persze pletykák jelentek már meg a filmről, hogy Kraven a vadász lehet Peter Parker legújabb ellenfele, de a Marvel Studios nem kommentálta a híreket.

Tom Holland az elmúlt években főként azzal szerzett magának hírnevet, hogy az interjúk során mindig kifecsegett valami fontosat a történettel kapcsolatban, volt hogy a Bosszúállók: Végtelen háború után tartott sajtótájékoztatón véletlenül elspoilerezte a végét. Úgy tűnik azonban, hogy még egyszer nem követ el ekkora baklövést.

A Pixar stúdió legújabb filmje, az Előre vörös szőnyeges bemutatóján arról beszélt, hogy már mindent tud a Pókember: Idegenben folytatásáról, ám a riporter hiába próbálta kiugrasztani a nyulat a bokorból a Baljós hatos formáció név bedobásával, nem sikerült neki.

A film forgatását nyárra időzítették, így várhatóan majd csak utána fogják bejelenteni a filmcímet, hiszen az előző rész esetében is egy évvel a premier előtt leplezték le az alcímet. Talán a júliusi San Diego-i Comic-Con után majd okosabbak leszünk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események