x
Close


Közelgő események

Filmek

Tom Holland elmesélte, hogy majdnem a Pókember egy másik legendás ellenfele lett a Pókember: Nincs hazaút főgonosza

Majdnem egy vérbeli vadászra bízták, hogy levadássza a Pókembert.

Tom Holland elmesélte, hogy majdnem a Pókember egy másik legendás ellenfele lett a Pókember: Nincs hazaút főgonosza
  • Publisheddecember 9, 2021

Egy héttel a Pókember: Nincs hazaút című film bemutatója előtt Tom Holland elárulta, hogy a tervezési fázis egyik pontján majdnem egy másik gonosztevőnek adták a főgonosz szerepét. Arról a bizonyos rosszfiúról van szó, akiről korábban Jon Watts rendező is mesélt, hogy az egyik kedvence és akár a Pókember következő ellenfele lehet – akkor még nem jelentették be a harmadik részt.

Hollandtől megtudtuk, hogy kezdetben a vadász, Kraven volt a főgonosz. Időközben a Sony Pictures bejelentett egy szólófilmet a karakterhez, és Aaron Taylor-Johnson fogja alakítani Kravent. Jól megérezték azok a rajongók, akik a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenete után rá gyanítottak. Miután a film végén kiderült a Pókember személyazonossága, a Hírharsona leleplezte, hogy Peter Parker a falmászó, sokan azt feltételezték, hogy a folytatásban Kraven fogja levadászni a főhőst. Ehelyett egy epikus multiverzumos történetet kapunk, amelyben a korábbi Pókember-filmek több gonosztevője is feltűnik.

Mint kiderült, Kraven, a vadász lett volna a Pókember: Nincs hazaút gonosztevője. Tom Holland a Collidernek elmondta, hogy Jon Watts rendező megosztott egy alternatív történetet, amelyben Kraven szerepelt főgonoszként.

Sokáig úgy volt, hogy lesz egy Kraven-film, ami a harmadik film volt, mert a dolgok nem működtek, meg mindenféle más dolgok. Jon felajánlotta nekem ezt a Kraven-filmet, ami tényleg nagyon jó volt. Nem akarok róla beszélni, ha esetleg a film végül elkészül, de jó móka volt.

Tom Holland
Kraven

A sok korábbi gonosztevő mellett az már borítékolható, hogy Kraven, a vadász nem kap szerepet a Pókember: Nincs hazaút című folytatásban, de nem feledkeztek meg róla, hiszen a Sony Pictures egy szólófilmet készít Aaron Taylor-Johnson főszereplésével. A projektet J.C. Chandor rendezi Art Marcum, Matt Holloway és Richard Wenk forgatókönyve alapján.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint “Pókembernek sok és sokféle kalandja volt már, de ilyen még soha. Lekerült róla a maszk, a világ megtudta, kicsoda ő igazából, és most egy egészen új veszéllyel is számolnia kell: a nyilvánossággal. Többé nem tudja, kényelmesen kettéválasztani a magánéletét és a szuperhős-világot. Doktor Strange-hez fordul segítségért, de attól csak még jobban megkavarodik a helyzet. Pókembernek olyan veszélyekkel kell megküzdenie, melyeknek a létezéséről eddig nem is tudott. De ha túléli őket, talán jobban megérti, mit jelent igazából pókembernek lenni.”

Pókember: Nincs hazaút kizárólag a mozikban kerül bemutatásra 2021. december 16-án, a főszerepekben pedig Tom Holland mint Pókember, Zendaya MJ-ként, Jacob Batalon mint Ned Leeds, Benedict Cumberbatch mint Doctor Strange, Benedict Wong mint Wong, J.K. Simmons visszatér J. Jonah Jameson szerepében és még sokan mások.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.