Főoldal Filmek Tom Holland elmesélte, hogy majdnem a Pókember egy másik legendás ellenfele lett a Pókember: Nincs hazaút főgonosza
Filmek

Tom Holland elmesélte, hogy majdnem a Pókember egy másik legendás ellenfele lett a Pókember: Nincs hazaút főgonosza

Majdnem egy vérbeli vadászra bízták, hogy levadássza a Pókembert.

477
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

Egy héttel a Pókember: Nincs hazaút című film bemutatója előtt Tom Holland elárulta, hogy a tervezési fázis egyik pontján majdnem egy másik gonosztevőnek adták a főgonosz szerepét. Arról a bizonyos rosszfiúról van szó, akiről korábban Jon Watts rendező is mesélt, hogy az egyik kedvence és akár a Pókember következő ellenfele lehet – akkor még nem jelentették be a harmadik részt.

Hollandtől megtudtuk, hogy kezdetben a vadász, Kraven volt a főgonosz. Időközben a Sony Pictures bejelentett egy szólófilmet a karakterhez, és Aaron Taylor-Johnson fogja alakítani Kravent. Jól megérezték azok a rajongók, akik a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenete után rá gyanítottak. Miután a film végén kiderült a Pókember személyazonossága, a Hírharsona leleplezte, hogy Peter Parker a falmászó, sokan azt feltételezték, hogy a folytatásban Kraven fogja levadászni a főhőst. Ehelyett egy epikus multiverzumos történetet kapunk, amelyben a korábbi Pókember-filmek több gonosztevője is feltűnik.

Mint kiderült, Kraven, a vadász lett volna a Pókember: Nincs hazaút gonosztevője. Tom Holland a Collidernek elmondta, hogy Jon Watts rendező megosztott egy alternatív történetet, amelyben Kraven szerepelt főgonoszként.

Sokáig úgy volt, hogy lesz egy Kraven-film, ami a harmadik film volt, mert a dolgok nem működtek, meg mindenféle más dolgok. Jon felajánlotta nekem ezt a Kraven-filmet, ami tényleg nagyon jó volt. Nem akarok róla beszélni, ha esetleg a film végül elkészül, de jó móka volt.

Tom Holland
Kraven

A sok korábbi gonosztevő mellett az már borítékolható, hogy Kraven, a vadász nem kap szerepet a Pókember: Nincs hazaút című folytatásban, de nem feledkeztek meg róla, hiszen a Sony Pictures egy szólófilmet készít Aaron Taylor-Johnson főszereplésével. A projektet J.C. Chandor rendezi Art Marcum, Matt Holloway és Richard Wenk forgatókönyve alapján.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint “Pókembernek sok és sokféle kalandja volt már, de ilyen még soha. Lekerült róla a maszk, a világ megtudta, kicsoda ő igazából, és most egy egészen új veszéllyel is számolnia kell: a nyilvánossággal. Többé nem tudja, kényelmesen kettéválasztani a magánéletét és a szuperhős-világot. Doktor Strange-hez fordul segítségért, de attól csak még jobban megkavarodik a helyzet. Pókembernek olyan veszélyekkel kell megküzdenie, melyeknek a létezéséről eddig nem is tudott. De ha túléli őket, talán jobban megérti, mit jelent igazából pókembernek lenni.”

Pókember: Nincs hazaút kizárólag a mozikban kerül bemutatásra 2021. december 16-án, a főszerepekben pedig Tom Holland mint Pókember, Zendaya MJ-ként, Jacob Batalon mint Ned Leeds, Benedict Cumberbatch mint Doctor Strange, Benedict Wong mint Wong, J.K. Simmons visszatér J. Jonah Jameson szerepében és még sokan mások.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.