Főoldal Filmek J.C. Chandor kapta a feladatot, hogy filmet készítsen a Kraven, a vadászról
Filmek

J.C. Chandor kapta a feladatot, hogy filmet készítsen a Kraven, a vadászról

Megvan a Kraven a vadász rendezője.

641
Kraven

Nagyon úgy fest, hogy Pókember ellenfele mégsem Kraven lesz a cím nélküli Pókember-filmben, hiszen a Sony Pictures lecsapott a lehetőségre, hogy filmet forgasson erről az ikonikus gazemberről. Már hosszú ideje pletykálnak a karakterről, hogy hamarosan feltűnhet a vásznon. Ma reggelre hivatalosan is megerősítették, hogy saját filmet kap Pókember egyik ismert ellenfele.

Egy korábbi elmélet szerint a Pókember: Idegenben eseményei után Kraven feladata lett volna felkutatni Peter Parkert, akinek személyazonossága lelepleződött az előző rész végén. Sajnos azonban erre a rajongói teóriára most rácáfoltak, ugyanis a Sony Pictures bejelentette, hogy J.C. Chandor fogja megfilmesíteni a karakter önálló filmjét.

J.C. Chandor

A rendező leginkább olyan drámákról lehet ismerős a rajongóknak, mint az Egy durva élet vagy a Határok mentén című alkotások. Őszintén szólva ez lesz az első nagy blockbuster, amit tető alá hoz majd. Bár zöld fülűnek számít ezen a szinten, bizonyította, hogy milyen ügyesen bánik az akciójeleneteket, így valószínűleg nem lesz gond a látvánnyal. Kraven felettébb izgalmas belépőt fog kapni a moziteremben.

A film történetén már évek óta dolgozik a stúdió. Richard Wenk ragadt tollat, hogy papírra vigye a karakter történetét. Wenk korábban A védelmező forgatókönyvén is munkálkodott a Sonynál. Arról is beszéltek korábban, hogy a Kraven’s Last Hunt című képregényt fogják adaptálni a filmvásznon, amiben Pókember is szerepet kap, ám fogalmunk sincs arról, hogy mennyire megalapozott feltevés ez. A film egyelőre nem kapott premierdátumot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Előzetesek

Egy visszatérővel befutott a Deadpool & Rozsomák végső előzetese

Ha nem akarsz minden poént lelőni, hagyd ki a Deadpool & Rozsomák...

Russo
BREAKINGFilmek

A Russo testvérekkel a Bosszúállók 5. és a Titkos háború rendezéséről egyeztet a Marvel Studios

Russo testvérek és a korábbi írók menthetik meg a következő két Bosszúállók-filmet.