Főoldal Sorozatok A Duffer testvérek megerősítették, hogy a Stranger Thing nem ér véget a negyedik évaddal
Sorozatok

A Duffer testvérek megerősítették, hogy a Stranger Thing nem ér véget a negyedik évaddal

A 4. évad után is folytatódik a Stranger Things.

791
Stranger Things
Forrás: Netflix

A Duffer testvérek reggeli kávézás közben vitatták meg a Netflix saját gyártású Stranger Things című sorozat sorsát, ami a tervük szerint nem fog befejeződni a következő, negyedik évaddal. Bár a korábbi hírek úgy szóltak, hogy ez lehet a népszerű sorozat fináléja, ezt most a rendezők cáfolták.

A The Hollywood Reporter készített interjút Matt és Ross Duffer rendezővel, akik beszámoltak a Netflix sorozat jövőjéről is, beleértve, hogy milyen terveik vannak a negyedik évadra és azon túl, vagyis megerősítették a negyedik installáció után is találkozunk majd Hawkins kisváros bringás hőseivel.

Nem a negyedik évad lesz a befejezés. Tudjuk, hogy mi a vég, és tudjuk azt is, hogy mikor lesz ez. [A pandémia] időt adott nekünk arra, hogy előretekintsünk és kitaláljuk, hogy mi a legjobb a sorozat számára. Elkezdtünk agyalni azon, és egy jobb ötletünk támadt, hogy meddig kell mesélnünk ezt a történetet.

Ross Duffer

Miközben a rendezőknek konkrét elképzeléseik vannak a sorozattal kapcsolatban, semmiféle utalást nem kaptunk arra nézve, hogy mi vár ránk a folytatásban, milyen gondolatok kavarogtak a fejekben, és milyen ötlettel álltak elő a pandémia idején. Azt azonban elárulták, hogy a forgatókönyv elkészült. A harmadik évad után több összeesküvés-elmélet is napvilágot látott már, miután a show legnagyobb cliffhangerjével végződött a sztori.

Sokkal több időnk volt a forgatókönyvön dolgozni. Először megírtuk az összes szkriptet, majd egy egész darabban képesek voltunk áttekinteni azokat, s korrekciókat végrehajtani.

Matt Duffer

A Stranger Things 4. évad munkálatait a koronavírus-járvány miatt felfüggesztették márciusban. A Netflix még tavasszal közleményében tudatta, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában is valamennyi tévés és filmes produkció munkálatait leállította határozatlan időre.

Duffer testvérek
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...