x
Close


Közelgő események

Filmek

A Bosszúállók: Ultron kora egyik színésze kapta a Kraven, a vadász spin-off főszerepét

A Marvel Studios egy korábbi színészére esett a választás.

A Bosszúállók: Ultron kora egyik színésze kapta a Kraven, a vadász spin-off főszerepét
  • PublishedMay 27, 2021

Az elmúlt években többször is szóba került Kraven, a vadász neve. Előbb úgy tartották, hogy Kraven lehet majd Peter Parker egyik ellenfele a Pókember: Nincs hazaút című folytatásban, hiszen Jon Watts direktor egyik kedvenc ellenlábasáról van szó, és egy korábbi interjúban kifejtette, szívesen látná a vadászt a folytatásban. De nem ez történt, és a karakter saját filmet kap, amihez tavaly a rendezőt is bejelentették, most pedig a főszereplőt alakító színészről hullt le a lepel.

A Sony Pictures végül megtalálta a vadászt, akivel majd életre keltik ezt a híres Pókember nemezist a filmvásznon. A választás a korábbi Bosszúállók: Ultron korában Wanda testvérét, Pietrót alakító és Golden Globe-díjat nyert, illetve BAFTA-díjra is jelölt Aaron Taylor-Johnsonra esett. A harminc éves angol színész természetesen a képregényfilmek rajongóinak leginkább Pietro Maximoff szerepe miatt lehet ismerős. De őt láttuk Dave Lizewski szerepében is a HA/VER első és második részében, emellett pedig a Vadállatok, az Anna Karenina, a Godzilla, Éjszakai ragadozók, a The Wall, a Törvényen kívüli király, az A Million Little Pieces, legutóbb pedig a Tenetben láttuk. Idén két filmben is, a King’s man: A kezdetekben és a Bullet Trainben látjuk Taylor-Johnsont.

Aaron Taylor-Johnson

A Deadline újságírója, Justin Kroll szerint Brad Pitt, John David Washington és Adam Driver is versenyben volt, mielőtt a stúdió meglátta volna Taylor-Johnson jelenetét a David Leitch rendezőtől a Bullet Train című filmben, és őt választották volna ki a szerepre. Megvan a főszereplő, ezért gyorsan kitűzték a premier napját is. Az előzetes tervek szerint a filmet 2023. január 13-án fogják bemutatni a mozikban.

J.C. Chandor fogja megfilmesíteni a karakter önálló filmjét. A rendező leginkább olyan drámákról lehet ismerős a rajongóknak, mint az Egy durva élet vagy a Határok mentén című alkotások. A sztorin már évek óta dolgozik a stúdió. Richard Wenk ragadt tollat, hogy papírra vigye a karakter történetét. Wenk korábban A védelmező forgatókönyvén is munkálkodott a Sonynál. Arról is beszéltek korábban, hogy a Kraven’s Last Hunt című képregényt fogják adaptálni a filmvásznon, amiben Pókember is szerepet kap, ám fogalmunk sincs arról, hogy mennyire megalapozott feltevés ez.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.