Uncharted

Tom Holland aggódik Nathen Drake alakítása miatt, mert hibázott az Uncharted forgatásakor

A főszereplő alakítása miatt aggódik Tom Holland.

A PlayStation egyik exkluzív címéről van szó, így érthető okok miatt az Uncharted sztárja, Tom Holland aggódik a főszereplő alakítása miatt. Sokáig nem arattak sikert az adaptációk, de az elmúlt pár évben azt is mondhatnánk, hogy sikerült áttörést elérni ebben. A Sonic, a sündisznó abszolút győztesen került ki ebből, pedig az első előzetes után sokan leírták a filmet, de a rendező kapcsolt, s gyorsan orvosolták a hibát Sonic átrajzolásával.

A Sony is beszáll az exkluzív címek adaptálásába. Elsőként érkezik az Uncharted, majd aThe Last of Us, igaz utóbbi a kisképernyőre egy HBO Max sorozat formájában. A nyomás és az elvárás is nagy, ami miatt Tom Holland aggódik picit. Egy őszinte interjúban a színész bevallotta, hogy teljesítményének vannak olyan elemei, ahol a színészkedés helyett inkább a megjelenésre adott, hogy jól mutasson a filmvásznon. Bár a teljes filmet még nem látta ő sem, de elismerte, lehet kissé túlságosan arra figyelt, hogy fog kinézni a kamerában, ahelyett, hogy csak élvezte volna a szerepet.

Ahogy elkezdtek aggódni azon, hogy „Jól nézek ki ebben a jelenetben?”, a színészi játék valami másról szól, minthogy egy karaktert játszani. Úgy gondolom, hogy az Uncharted-filmben nyújtott teljesítményemnek vannak olyan elemei, ahol abba a varázslatba estem, hogy „Most jól akarok kinézni. Azt akarom, hogy ez legyen az én menő pillanatom”Tom Holland

Konkrétumot nem árult el, hogy ez pontosan mit takar. A film főszereplője, Nathan Drake egy egész más karaktert jelentett Holland számára, amivel korábban találkozott a színész, és emiatt most aggódik az angol színész.

Ezt a nagyon kemény, nagyon sztoikus fickót kellett játszanom – alapvetően légy Mark Wahlberg. Az én karakterem állítólag egy kiba***tt akcióhős ebben a pillanatban. Nézd, nem láttam a filmet, szóval nem tudom, hogy sikerült-e. De ez egy fontos tanulópénz volt, mert időnként kevésbé szólt egy jel nyomozásáról és a jelenetről, és többet egy jel nyomozásáról, és megmutatni a bicepszemet.

A sok hátráltató tényező után itt egy újabb aggasztó hír a rajongók számára. Nem elég, hogy jó ideje várják az adaptációt, de a gondolat, hogy Holland hiúsága miatt esetleg félresiklott valami, még belegondolni is rossz. Hibát vétett a forgatáson, és elismerte, hogy a jövőben valószínűleg soha többet nem csinálja majd ezt.

Szigorú titoktartás előzi meg a filmet. A sztoriról mindössze annyit tudni, hogy az adaptáció eseményei még a franchise első része előtt játszódik majd. Ezek után bármennyire is tűnhet úgy, hogy vérbeli eredettörténetnek ígérkezik, nem az lesz. Pontos részleteket nem tudni a filmről, Tom Holland mindössze annyit osztott meg, hogy kiváló történetet dolgoztak ki, és minden rajongó odáig lesz érte. Mark Wahlberg játssza a fiatal kalandor mentorát, Victor ’Sully’ Sulivan-t, akivel együtt egy Föld körüli kalandra indulnak. Holland és Wahlberg mellett feltűnik még a filmben Antonio Banderas – akiről azt beszélik, hogy a főellenséget játssza -, Sophia Ali és Tati Gabrielle is.

A koronavírus-járvány miatt az Uncharted adaptációt idén már biztos nem fogják bemutatni, miután a filmet 2022. február 11-ére halasztották.

Total
3
Shares
Previous Article

Red Dead Redeption 2 élményt hozhat az új Assassin's Creed

Next Article

Ennyi helyet kell majd felszabadítanunk a Resident Evil Village-nek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!