The Last of Us

Az Uncharted és a The Last of Us után a többi élőszereplős PlayStation címén is dolgoznak

Mi lehet a következő nagy cím, amihez hozzányúlnak?

Tom Holland főszereplésével úton van az Uncharted-film a mozikba, és rövidesen az HBO is elmélyül majd az egyik legnagyobb PlayStation exkluzív tartalom megfilmesítésén, sorozat formájában érkezik ugyanis a The Last of Us. De a jelek szerint nem ezek az egyetlen alkotások, amiket feldolgoznak, hiszen több terv is van a Sony címeire.

Manapság a PlayStation konzolcsalád vezetőnek számít az exkluzív címek tekintetében, több nagy címet is a Sony birtokol perpillanat. És várhatóan így lesz ez a következő néhány évben is, köszönhetően a PlayStation 5 nagy keresletének. Az elmúlt években több stúdió is megpróbálkozott egy-egy játék adaptálásában – több-kevesebb sikerrel -, és úgy tűnik, Hollywood lelkesedése töretlen, s a Sony ezt szeretné kihasználni. Tavaly ősszel végre befejeződött a régóta halogatott Uncharted cím forgatása Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével, és az HBO is rátette kezét a The Last of Us jogaira.

Egyelőre nem tudjuk, hogy mi lehet a következő nagy cím, amit megfilmesítenek majd, de Jim Ryan, a PlayStation elnök-vezérigazgatója megerősítette a Consumer Electronic Show rendezvényen, hogy még több feldolgozás várható a közeli jövőben.

Nagyon örülünk annak, hogy a legjobb PlayStation IP-ket bemutathatjuk új formában, filmként vagy televíziós műsorként. Ez csak a kezdete annak, hogy történeteinket kiterjesszük az új formákban és még szélesebb közönséget szólítsunk meg ezekkel.Jim Ryan

Az Uncharted forgatása már véget ért, valamikor az előzetes is befut hozzá, ám a bemutatóra még július 16.-áig várnunk kell, feltéve, ha nem tolják el a premiert. Craig Mazin (a Csernobil-sorozat) rendező és Neil Druckmann (Naughty Dog elnöke) vezetésével pedig jelenleg is dolgoznak a The Last of Us feldolgozásán.

Uncharted
Total
2
Shares
Previous Article

Gyűrűk Ura játék készülhet az Arkane gondozásában?

Next Article
Brie Larson Marvel Kapitány

Brie Larson szerint Nia DaCosta a lehető legjobb választás volt a Marvel Kapitány 2. rendezésére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!