Wide Screen
Image default
Sorozatok

Tom Hiddleston elárulta, hogy hány részes lesz a Loki-sorozat

A Marvel Studios múlt hónapban a San Diego-i Comic-Conon jelentette be Tom Hiddleston nevével fémjelzett Loki-sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatóra.

A Marvel Studios múlt hónapban a San Diego-i Comic-Conon jelentette be Tom Hiddleston nevével fémjelzett Loki-sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatóra.

Loki a Bosszúállók: Végtelen háború első áldozatai között volt, miután átadta a Tesseractot Thanosnak, az Őrült Titán végzett a csínytevés istenével. Ennek ellenére Tom Hiddleston karaktere szerepelt a Végjátékban is, mikor a Bosszúállók visszamentek 2012-be, hogy begyűjtsék a három Végtelen Követ New Yorkból. Itt azonban furmányos módon Lokinak lába kélt a Tesseracttal, ez pedig kiváló alkalom, hogy elmeséljék egy minisorozat keretében.

Kevin Feige San Diegóban elárulta, hogy a Disney+-ra szánt sorozat központi karaktere a 2012-es Loki lesz, aki ellopta a Térkövet a Bosszúállók orra elől. Most pedig Tom Hiddleston az MTV News interjújában azt árulta el, hogy hat részesre tervezik a sorozatot.

Úgy érzem, hogy ismerem [a karakterem]. Tíz éve már, hogy játszom, és ez őrület. Mire kijön a sorozat, már negyven éves leszek. Amikor beválogattak, 29 voltam, életem nagy pillanata. A legizgalmasabb szempont, hogy új kihívások elé állítsuk a karaktert, és mindezt különféle módon érjük el. Van benne valami különleges, intelligenciája, hűtlensége, csínytevése, varázslata, és olyan félelmetes ellenfelekkel áll szemben, akiket eddig még nem láttunk, vagy nem ismertünk.

Tom Hiddleston

Nyár elején Hiddleston már elárulta, hogy a sorozat forgatását jövő év elején kezdik, a pilot forgatókönyvét pedig az a Michael Waldron írja majd, akinek a Rick and Morty szkriptjét is köszönhetjük, de e mellett showrunner szerepet is betölt a Loki-minisorozat élén.

Loki Végtelen háború

Még több a témában...

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat