x
Sorozatok

Tom Hiddleston elárulta, hogy hány részes lesz a Loki-sorozat

A Marvel Studios múlt hónapban a San Diego-i Comic-Conon jelentette be Tom Hiddleston nevével fémjelzett Loki-sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatóra.

Tom Hiddleston elárulta, hogy hány részes lesz a Loki-sorozat
  • Publishedaugusztus 18, 2019

A Marvel Studios múlt hónapban a San Diego-i Comic-Conon jelentette be Tom Hiddleston nevével fémjelzett Loki-sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatóra.

Loki a Bosszúállók: Végtelen háború első áldozatai között volt, miután átadta a Tesseractot Thanosnak, az Őrült Titán végzett a csínytevés istenével. Ennek ellenére Tom Hiddleston karaktere szerepelt a Végjátékban is, mikor a Bosszúállók visszamentek 2012-be, hogy begyűjtsék a három Végtelen Követ New Yorkból. Itt azonban furmányos módon Lokinak lába kélt a Tesseracttal, ez pedig kiváló alkalom, hogy elmeséljék egy minisorozat keretében.

Kevin Feige San Diegóban elárulta, hogy a Disney+-ra szánt sorozat központi karaktere a 2012-es Loki lesz, aki ellopta a Térkövet a Bosszúállók orra elől. Most pedig Tom Hiddleston az MTV News interjújában azt árulta el, hogy hat részesre tervezik a sorozatot.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Tom Hiddleston”]Úgy érzem, hogy ismerem [a karakterem]. Tíz éve már, hogy játszom, és ez őrület. Mire kijön a sorozat, már negyven éves leszek. Amikor beválogattak, 29 voltam, életem nagy pillanata. A legizgalmasabb szempont, hogy új kihívások elé állítsuk a karaktert, és mindezt különféle módon érjük el. Van benne valami különleges, intelligenciája, hűtlensége, csínytevése, varázslata, és olyan félelmetes ellenfelekkel áll szemben, akiket eddig még nem láttunk, vagy nem ismertünk.[/penci_blockquote]

Nyár elején Hiddleston már elárulta, hogy a sorozat forgatását jövő év elején kezdik, a pilot forgatókönyvét pedig az a Michael Waldron írja majd, akinek a Rick and Morty szkriptjét is köszönhetjük, de e mellett showrunner szerepet is betölt a Loki-minisorozat élén.

Loki Végtelen háború

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.