Főoldal Filmek Tom Cruise azt mondta Annabelle Wallis színésznőnek, nem fut senkivel a forgatáson, mert nem tudják tartani az iramot
Filmek

Tom Cruise azt mondta Annabelle Wallis színésznőnek, nem fut senkivel a forgatáson, mert nem tudják tartani az iramot

Tom Cruise szeret futni, és A múmia forgatásán is megmutatta ezt.

871
A múmia

A Universal Pictures néhány éve mutatta be A múmia című feldolgozást, majd amilyen gyorsan elkészült, olyan gyorsan el is felejtettük. A stúdiónak nem úgy sikerült a Rémuniverzum, ahogy szerette volna, hamar kudarcot vallottak vele, pedig még Tom Cruise csillagot is leigazolták, hogy felrázza a rebootot. Több-kevesebb sikerrel tette mindezt, pedig a világ egyik legnagyobb sztárjának titulálják a színészt.

Tom Cruise mindig valami nagy dologgal hívja fel magára a figyelmet, legyen szó vallási nézeteiről, kerüljön szóváltásba az amerikai tengerészettel, vagy olyan dologgal nyűgözze le a rajongókat, amire még nem volt példa. Legutóbb azzal került a címlapra, hogy Elon Musk a SpaceX vállalat elnökével közös filmet terveznek forgatni a világűrben, amire még a NASA is felfigyelt. De rendszerint a Mission: Impossible forgatások is izgalmasra sikerülnek, hiszen a színész kerüli a kaszkadőrök alkalmazását, maga csinálja meg a legkeményebb jeleneteket is. A futásról már nem is beszélve, imád futni.

A 2017-ben bemutatott A múmia annyira nagy kudarc volt, hogy a stúdió kénytelen volt teljes egészében dobni a Rémuniverzum projektet, valamint a Blumhouse Productions támogatását is csökkenteni kellett. Minden tekintetben veszteséget könyvelt el a film. A forgatásról kérdezték a napokban Annabelle Wallis színésznőt, hogy milyen volt együtt dolgozni a sztárral, aki érdekes dolgot osztott meg. Wallis állítása szerint Cruise nem engedi meg társainak, hogy egy jelenetben fussanak vele arra hivatkozva, hogy nem tudják tartani a tempót. Ebben azonban Wallis nem törődött bele, egyik reggelen egy futószalagon várta társát, hogy bebizonyítsa, milyen jó futó, és sprintben tudja tartani az iramot.

Nem gondoltam, hogy valaha is belemennek. Ő Tom Cruise. Ő a saját törvényeinek az embere. Ő egy olyan filmsztár, aki saját véres mutatványait maga csinálja. Nemcsak üzletként tekint rá, hanem imádja is ezt. Szerintem a filmek iránt egyfajta félelem és szeretet jellemzi az embereket, hogy folyamatosan emeljék és súrolják a határokat. Cruise egy másik szinten van. Az egyik jelenetben futnom kellett vele, de először nemet mondott nekem. Azt mondta, hogy ’senki sem fut velem a képernyőn’, mire én azt feleltem, ’de én valójában egy remek futó vagyok.’ Szóval úgy kellett időzítenem, hogy futópadon legyek, amikor besétál, és meglát futni. Így történt, hogy ezeket a futójeleneteket hozzáadta a filmhez. Ez jobb volt, mint egy Oscar. Nagyon boldog voltam ettől. Annyira boldog voltam, hogy Tom Cruise oldalán futom a képernyőn. Nem hiszem, hogy valaha is elmúlik ez az érzés, remélem, nem fog. Olyan csodálatos, hogy valakitől ennyire lázba jössz és áhítattal gondolsz arra, amit közösen elértetek.  

Annabelle Wallis

A színészt legközelebb a Mission: Impossible következő részében látjuk majd futni, aminek forgatásait újra le kellett állítani egy motorbaleset miatt. A franchise hetedik részét jövő nyáron mutatták volna be, ám a koronavírus-járvány miatt őszre kellett halasztani a premiert.

MV5BMWQ1ZWY0ODktOGNjNi00ODcxLWEzYTgtNjBmMGJiMGNmNDBkXkEyXkFqcGdeQXVyNjc3NDgwNzU@. V1
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...