Tom Cruise

200 millió dollárból forog Tom Cruise és Elon Musk űrfilmje

Kiderült, mennyiből forog Tom Cruise következő nagy vállalása.

Tom Cruise mindig is azon színészek közé tartozott, akik nem elégedtek meg a középszerrel és igyekeztek valami újat, valami mást létrehozni. A Mission Impossible-széria épp azért válhatott kultikussá, mert Cruise gyakorlatilag mindent bevállalt, sőt végre is hajtotta a veszélyes mutatványokat. Többek között Halo ugrás szerepel a neve mellett, de ugrott ki repülőből, sőt kapaszkodott egy valóban mozgó légijárműre is. Így mikor felvetődött az elsőre egészen örültnek tűnő ötlet, hogy a világűrben filmet forgassanak, a nézőnek szinte akaratlanul is Tom Cruise neve ugrott be először.

Az amerikai színész pedig nem is hazudtolta meg önmagát, még tavasszal robbant a hír, hogy Cruise egyik támogatója Elon Musk lesz, így a magántulajdonban lévő SpaceX vállalattal történelmet készül írni. Később a NASA is megerősítette, hogy ők is beszállnak a projektbe, mégpedig forgatás céljából, hiszen a filmet teljes egészében a Nemzetközi Űrállomáson készülnek felvenni. Ennél jobb marketinget keresve sem találhatott volna magának a Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal és a SpaceX.

Magáról az alkotásról egyébként nem sokat tudni, annyi derült ki néhány héttel ezelőtt, hogy a filmet Doug Liman fogja rendezni. Most pedig a Deadline adta hírül, hogy a felek megegyeztek az alkotás költségvetését illetően, mely nagyjából 200 millió dollárra fog rúgni, ebből is látszik tehát, hogy a stúdió nem sajnálja az erőforrásokat, amit egyébként a Universal Pictures fog finanszírozni. Ez legalább jó hír lehet Tom Cruise rajongóinak, nemrégiben ugyanis bosszúság érte őket, ugyanis a Top Gun: Maverick premierjét jövő nyárra halasztották.

A legújabb űrfilm premierdátuma egyelőre nem ismert, ám ha minden igaz, a forgatás belátható időn belül el fog kezdődni.

Tom Cruise
Total
3
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

A Fekete Özvegy-film csaknem harminc perc tömör IMAX élményt ígér

Next Article
Snoke

Snoke eredetileg egy női karakter lett volna a Star Wars: Az ébredő Erőben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!