Wide Screen
Image default
Filmek

200 millió dollárból forog Tom Cruise és Elon Musk űrfilmje

Kiderült, mennyiből forog Tom Cruise következő nagy vállalása.

Tom Cruise mindig is azon színészek közé tartozott, akik nem elégedtek meg a középszerrel és igyekeztek valami újat, valami mást létrehozni. A Mission Impossible-széria épp azért válhatott kultikussá, mert Cruise gyakorlatilag mindent bevállalt, sőt végre is hajtotta a veszélyes mutatványokat. Többek között Halo ugrás szerepel a neve mellett, de ugrott ki repülőből, sőt kapaszkodott egy valóban mozgó légijárműre is. Így mikor felvetődött az elsőre egészen örültnek tűnő ötlet, hogy a világűrben filmet forgassanak, a nézőnek szinte akaratlanul is Tom Cruise neve ugrott be először.

Az amerikai színész pedig nem is hazudtolta meg önmagát, még tavasszal robbant a hír, hogy Cruise egyik támogatója Elon Musk lesz, így a magántulajdonban lévő SpaceX vállalattal történelmet készül írni. Később a NASA is megerősítette, hogy ők is beszállnak a projektbe, mégpedig forgatás céljából, hiszen a filmet teljes egészében a Nemzetközi Űrállomáson készülnek felvenni. Ennél jobb marketinget keresve sem találhatott volna magának a Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal és a SpaceX.

Magáról az alkotásról egyébként nem sokat tudni, annyi derült ki néhány héttel ezelőtt, hogy a filmet Doug Liman fogja rendezni. Most pedig a Deadline adta hírül, hogy a felek megegyeztek az alkotás költségvetését illetően, mely nagyjából 200 millió dollárra fog rúgni, ebből is látszik tehát, hogy a stúdió nem sajnálja az erőforrásokat, amit egyébként a Universal Pictures fog finanszírozni. Ez legalább jó hír lehet Tom Cruise rajongóinak, nemrégiben ugyanis bosszúság érte őket, ugyanis a Top Gun: Maverick premierjét jövő nyárra halasztották.

A legújabb űrfilm premierdátuma egyelőre nem ismert, ám ha minden igaz, a forgatás belátható időn belül el fog kezdődni.

Tom Cruise

Még több a témában...

Tom Cruise és Doug Liman rendező űrben játszódó filmjét a Universal Pictures fogja bemutatni

Kévés Bence Mihály

Legkorábban ekkor folytatódhat a Mission: Impossible 7. forgatása

Kévés Bence Mihály

Nem tévedsz, ha a SpaceX űrhajósainak ruhájáról szuperhősjelmezek jutnak az eszedbe

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat