Főoldal Filmek Több Disney film is új premierdátumot kapott, köztük a Mulan, a Dzsungeltúra és az Indiana Jones 5.
Filmek

Több Disney film is új premierdátumot kapott, köztük a Mulan, a Dzsungeltúra és az Indiana Jones 5.

Disney új filmjei közül legjobban a Mulan jött ki, hiszen ezt még idén bemutatják, de a Dzsungeltúra és az Indiana Jones is éveket késik.

565

Disney új filmjei közül legjobban a Mulan jött ki, hiszen ezt még idén bemutatják, de a Dzsungeltúra és az Indiana Jones is éveket késik.

Nemrég bejelentették, hogy miben változik a Marvel Studios programfüzete, hiszen a koronavírus-járvány miatt a Disney törölte a nyárra ütemezett a Fekete Özvegy-film bemutatóját, ez pedig rányomta bélyegét a többi alkotásra is. Mindössze az történt, hogy átadták az időpontokat egymásnak, de köztük újat is bejelentettek, például a Brie Larson főszereplésével Marvel Kapitány második részét.

A Disney bejelentését újabb változások követték, hiszen nemcsak szuperhősökkel készült a mikiegeres cég 2020-ban. Az élőszereplős Mulan feldolgozást eredetileg már márciusban bemutatták volna, ám az új időpont szerint július 24-én fogják. Dwayne Johnson és Emiliy Blunt közös kalandfilmje, a Dzsungeltúra már nem volt ilyen szerencsés, hiszen több mint egy évvel eltolták, július 24-ei helyett csak 2021. július 30-án kerül mozikba. Hasonló nagy ugrásra a Universal Pictures szánta el magát, amikor a Halálos iramban 9. bemutatóját egy évvel eltolta, ami azt mutatja, hogy a Disney a jövőbe tekint, próbálja úgy kialakítani a bemutatóit, hogy azok ne fedjék egymást, és 2020 már amúgy is kuka, legalább 2021 teljes legyen.

Ryan Reynolds vezetésével a Free Guy július 3-áról december 11-éra került át, az ünnepi időszakot célozták meg, hiszen idén nem látunk se Jumanji-, se Star Wars-filmet, csak Tom Cruise-zal és a Top Gun pilótáival kell megküzdeni az első helyért. A West Side Story (2020. december 18.) és a The Last Duel (2020. december 25.) változatlan maradt.

Wes Anderson rendezőtől a The Fresh Dispatch július 24-ei bemutatóját október 16-ára tolták, és ha már nagy halasztásról beszéltünk, akkor az Indiana Jones franchise ötödik részét még nagyobb kár érte, merthogy (pletykák szerint) James Mangold dirigálása alatt a filmet nem 2021. július 9-én, hanem csak 2022. július 29-én láthatják a rajongók. A The Personal History of David Copperfield, az Antlers Fowl, a Nő az ablakban és az Új mutánsok pedig később kapnak premiert.

Furcsa módon, csak a Lelki ismeretek új Pixar-film júniusi bemutatót nem tolta el a Disney, de itt alighanem a Disney+ streamingszolgáltatót választja majd a cég.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...