Top Gun: Maverick

Premierdátumot kapott a Hang nélkül 2., miközben eltolták a Top Gun: Maverick bemutatóját

A Paramount Pictures tegnap több fim bemutatóját is módosította, de legalább már tudjuk, hogy mikor kerül mozikba a nagysikerű Hang nélkül második része.

A Paramount Pictures tegnap több fim bemutatóját is módosította, de legalább már tudjuk, hogy mikor kerül mozikba a nagysikerű Hang nélkül második része.

Senki sem lepődött meg azon, hogy a Paramount eltolta a nyárra időzített Top Gun: Mavericket egy későbbi időpontra a koronavírus-járvány miatt. A filmet eredetileg június 24-én mutatták volna be, de Tom Cruise csak december 23-án kap felszállási engedélyt. A változással együtt Chris Pratt új sci-fi kalandja, a The Tomorrow War is megváltozott – határozatlan időre elnapolták.

Talán a legjobb hír, amire mindenki várt, hogy John Krasinski rendezőtől a Hang nélkül 2. rész kapott végre egy új megjelenési időpontot. A poszt-apokaliptikus világban játszódó történet folytatását már március 20-án bemutatták volna, viszont a kirobbant járvány miatt a filmet határozatlan időre törölték. Mint tegnap megtudtuk, a filmet az amerikai A munka ünnepe hetén fogják bemutatni, azaz szeptember 4-én.

A stúdió bejelentéséhez kapcsolódó további hírek, miszerint a SpongyaBob: Spongya szökésben május 22-éről július 31-ére halasztották. Bár korábban voltak kezdeményezések a stúdiók és a kiállítók részéről, hogy júniusban kinyissák majd a mozikat, de felmerül a kérdés, még ha ki is nyitnak a mozik, lesz-e néző, aki beüljön a nagy blockbusterek vetítéseire. Érthető, hogy egy olyan nagy költségvetésű filmmel, mint a Top Gun, nem merik megkockáztatni, inkább a biztosra mennek, s az ünnepi időszakban mutatják be Tom Cruise várva-várt folytatását.

Ez egyben azt is jelenti, mivel minden film nyári bemutatóját elhalasztották egy későbbi időpontra, így a moziknak őszig nem áll érdekükben újra kinyitni, hiszen nem lesz film, amit bemutathatnának. Bízunk benne, hogy addigra a dolgok visszaállnak a normál kerékvágásba.

Total
3
Shares
Previous Article

Fájdalomdíj a The Last of Us Part II-re várakozóknak

Next Article
Fekete Özvegy

Scarlett Johansson szerint a Fekete Özvegy-film egy családi dráma lesz

Related Posts