Thomas Gibson nélkül folytatódik a Gyilkos elmék

Meglepő fordulat következett be a Criminal Minds sorozat folytatásában.

Meglepő fordulat következett be a Criminal Minds sorozat folytatásában.

Thomas Gibson színész által játszott Aaron Hotchner már a sorozat indulásától a csapat tagja. 2005-ben indult a krimisorozat, és már 11 évadon túl vannak, ősszel pedig biztosan visszatérnek. Az FBI viselkedéskutató és elemző csapatának főnöke viszont most elköszön mind a munkatársaktól, mind a nézőktől, 12 év után kiszáll a sorozatból.

Az új évad forgatása már elkezdődött, de történtek furcsa dolgok a felvételek során, amik nem állják meg helyüket. A hírek szerint a színész a forgatáson a csatorna egyik producerét, Virgil Williams-t szándékosan megrúgta. Sajnos nem ez lenne az első balhéja Thomas Gibson-nak. Már 2010-ben is követett el hasonló tettet, de akkor még megkegyelmeztek neki. Arról is lehetett hallani, hogy megromlott a viszonya a csapat többi tagjával – Matthew Gray Gubler (Dr. Spencer Reid), Kirsten Vangsness (Penelope Garcia),  Shemar Moore (Derek Morgan),  A.J. Cook (Jennifer Jareau), Joe Mantegna (David Rossi) és Paget Brewster (Emily Prentiss) -, és többször is bántalmazta őket szóban. Úgy tűnik, nem fér a bőrébe Gibson, nem tanult semmit a pszichológiáról? A sorozatban messze az egyik legjobb profilozó, de az életben nem veszi ennek hasznát.

Betelt a pohár, és tovább már nem bírták elviselni tetteit a CBS csatorna dolgozói, és kirúgták. Thomas Gibson elmondta, hogy az élete része a Gyilkos elmék sorozat, és ha tehetné, akkor élete végéig profilozna az FBI-nak. A 12. évad szeptember 28-án tér vissza, és két epizódban garantáltan szerepelni fog. Minden az írókon múlik most, hogy elbúcsúztassák a quantico-i csapat főnökét.

Total
0
Shares
Previous Article

Nyolcvanhárom éves korában elhunyt Kenny Baker, alias R2-D2

Next Article

Donald Glovert szeretnék a fiatalabb Lando szerepre

Related Posts