Wide Screen
Image default
Sorozatok

Nicolas Cage lesz a Tigrisvilág alapján készülő sorozat főszereplője

A CBS készít sorozatot Joe Exotic életéről.

A CBS készít sorozatot Joe Exotic életéről.

A Tigrisvilág (Tiger King) hatalmas sikert aratott a Netflixen, a dokumentumszéria nézettsége a legnépszerűbb produkciók rátáit is megközelítette (az első tíz napban majdnem 35 millióan tekintették meg a sorozatot), ennek okán nem meglepő, hogy más csatornák is próbálják meglovagolni a hypeot. A CBS most bejelentette, hogy sorozatot készít a Tigrisvilág főszereplőjéről, Joe Exoticról. A karaktert pedig egy igazán kiváló színész, Nicolas Cage fogja megszemélyesíteni. Cage az utóbbi időben furcsábbnál furcsább szerepeket vállalt, így érthető, hogy miért látott fantáziát a sorozatban.

A CBS részéről pedig kifejezetten üdítőnek tűnik a választás, hiszen egy ismert színészt sikerült szerződtetni a produkcióhoz, aki az utóbbi időben azonban nem igazán volt sikeres, így minden bizonnyal nagy lelkesedéssel fogja belevetni magát a munkába. Cage ráadásul karrierje során többször bizonyította, hogy jól állnak neki az impulzív, hirtelen haragú karakterek, így ebből a szempontból is logikusnak tűnik a választás. A sorozattal kapcsolatban még egy név ismert, Dan Laganáé, ő lesz a széria showrunnere.

A Tigrisvilág 2020 márciusában debütált a Netflixen, és a nézettsége mellett a visszhangja is kiváló volt, a sorozat a maga abszurditásával hetekig uralta a közbeszédet. A széria többek között egy vadállatfogdán keresztül mutatja be az Egyesült Államokban nagy népszerűségnek örvendő nagymacskatartást.

Ti mit gondoltok a koncepcióról? Szerintetek Cage a megfelelő választás a szerepre?

Még több a témában...

KRITIKA: Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

Kurdics Zoltán Gábor

Úgy tűnik, hogy a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk írójával elkészül A nemzet aranya harmadik része

Kévés Bence Mihály

Sok mindent megtudunk a Man of Steel 2-ről

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat