Főoldal Sorozatok Az eredeti szereplőkkel újul meg a Gyilkos elmék a Paramount+ szolgáltatón
Sorozatok

Az eredeti szereplőkkel újul meg a Gyilkos elmék a Paramount+ szolgáltatón

A sorozat él és virul, hamarosan többet is megtudunk róla.

68
Gyilkos elmék

Tavaly jelentették be, hogy a Gyilkos elmék visszatér a Paramount+ szolgáltatóra, és most a Deadline arról számolt be, hogy a tárgyalások a végéhez közelednek a szerzősek körül, ennek értelmében pedig Joe Mantegna, Kirsten Vangsness, A.J. Cook, Adam Rodriguez, Aisha Tyler és Paget Brewster visszatér az eredeti sorozatból.

A CBS procedurális sorozata 2020-ben ért véget. A Gyilkos elmék című sorozat az FBI viselkedéselemző egységét mutatja be epizódról epizódra, miközben sorozatgyilkosokra vadásznak. A visszatérésről szóló hírek szerint elhagyja a procedurális formátumot, és helyette a csapat egy tíz epizódos évadon keresztül csak egy ügyet fog megoldani. A hat visszatérő sztár közül Vangsness és Cook az egyetlen, aki az első évad óta a sorozatban van. Brewster a második évadban, Mantegna a harmadikban, Tyler a tizenegyedikben, Rodriguez pedig a tizenkettedikben csatlakozott a sorozathoz, az utolsó évadban pedig már mindannyian egyszerre voltak képernyőn.

Az utolsó évadból azonban nem mindenki tér vissza. Daniel Henney feltehetően nem tér vissza, mivel a Prime Video The Wheel Of Time című sorozatában játszik. Henney először a Gyilkos elmé: Túl minden határon című spinoff-sorozatban szerepelt, majd a tizenharmadik évadban állandó szereplője lett az fősorozatnak. Emellett Matthew Gray Gubler sem fog visszatérni, aki az első évadtól kezdve állandó tagja volt a tévéműsornak Spencer Reid szerepében, miután a finálé után a színész kijelentette, kész túllépni a sorozaton.

A Deadline szerint a hat sztár szerződésének véglegesítéséről addig tárgyalnak, amíg nem sikerül megegyezni Erica Messerrel is a visszatérésről. Messer a kezdetektől fogva dolgozott az eredeti sorozaton, és a széria teljes időtartalma alatt íróként, producerként, supervisor producerként és executive producerként tevékenykedett. 2010-ben a sorozat társ-showrunnere lett, majd 2011-től kezdve egészen a sorozat végéig egyedül töltötte be a showrunner szerepét.

A hírek szerint a sorozat szereplőit és Messert a visszatérés lehetőségével először a 2021. februári hivatalos bejelentés előtt keresték meg. Mivel azonban a bejelentéstől számítva csaknem egy év eltelt, a rajongók kezdtek aggódni, hogy a megújulás soha nem fog megtörténni. Egészen addig, amíg Nicole Clemens, a Paramount+ Original Scripted Series elnöke a TCA vezetői ülésén nem beszélt a projektről: “Még mindig nagyon sokat dolgozunk a Gyilkos elmék fejlesztésén. Hamarosan többet tudunk majd megosztani róla, de a sorozat él és virul”.

Gyilkos elmék

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

transformers prime
Sorozatok

A legjobb Transformers-sorozatok

Ezeket a Transformers-sorozatokat jó szívvel ajánljuk!

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixon választ adott a szupererős zombik eredetére

Választ kapunk valaha a The Walking Dead zombi-apokalipszisére? Hol és hogyan tört...

Daredevil
Sorozatok

Az eredeti Daredevil showrunnerje szerint a Disney átver mindenkit

A Disney kiskapukkal próbálja kijátszani a szakszervezetet, és a Daredevil egykori showrunnerje...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?