Főoldal Sorozatok Bár véget ért a Gyilkos elmék a 15 évaddal, mégis újraélesztik az eredeti szereplőkkel
Sorozatok

Bár véget ért a Gyilkos elmék a 15 évaddal, mégis újraélesztik az eredeti szereplőkkel

Visszatér az FBI speciális egysége?

1k
Gyilkos elmék

A Gyilkos elmék csapata 15 évadon keresztül göngyölítette fel a bűncselekményeket a CBC csatornáján, miközben beférkőztek a bűnözők elméjébe. Bár úgy hangozhat, mint bármelyik másik televíziós műsor, amit az elmúlt években a különféle adókon sugároztak, azonban a Gyilkos elmék mégis kivétel volt. A 15 év alatt tetemes rajongói bázisra tett szert a csapat, köszönhetően a szerethető karaktereknek és gyakran a meglepő sötét tónusnak.

Érthető okok miatt sokan szomorúak voltak, mikor bejelentették, hogy véget ér a széria. Ehhez képest most úgy tűnik, hogy mindössze egy évre küldték szabadságra az FBI egységét. A Variety értesülései szerint a csapat még visszatérhet, köszönhetően a Paramount+ streamingszolgáltatónak, ami korábban CBS All Acces név alatt futott. A lap szerint a régi showrunner, Erica Messer gondozásában új formában fog visszatérni a sorozat. Pontosan nem tudni, hogy a régi szereplők közül – Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Shemar Moore, A. J. Cook, Kirsten Vangsness és Paget Brewster – kik fognak visszatérni, hiszen még nem hozták nyilvánosságra. Fontos kiemelni, hogy újraélesztésről beszélnek a készítők, nem pedig újraindításról, vagyis mindez azt jelenti, hogy a megszokott szereplőkkel szeretnék továbbvinni a sorozatot, miközben új karaktereket is megismerhetünk majd.

A sorozat új kiadásán az eredeti sorozatot is ihlettő Jeff Davis dolgozik majd, aki társ-produceri szerepet is betölt majd a CBS Studios és az ABC Signature élén. A Paramount+ szolgáltató a Gyilkos elmék felélesztése mellett a The Real World felélesztésén is dolgozik, miközben berendelték a Yellowstone című sorozat folytatását is. És ha nem tudnál betelni a viselkedéskutatók bűnügyeivel, akkor a platform elkezdett dolgozni egy dokumentumsorozaton is, The Real Criminal Minds címen.

Ehhez kapcsolódik a CBS egy másik bejelentése is, hogy a 7. évad után elkaszálják az NCIS: New Orleans című sorozatot. Miközben a másik spin-off, a NCIS: Los Angeles hozza a számokat, a főszériáról már nem is beszélve. Mark Harmon főszereplésével az NCIS idén már a 18. évaddal tér vissza, és évről-évre stabilan hozzák a számokat.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sorozatok

Thomas Gibson nélkül folytatódik a Gyilkos elmék

Meglepő fordulat következett be a Criminal Minds sorozat folytatásában.