Főoldal Filmek Taika Waititi ha leírná egy papírra a Thor: Szerelem és mennydörgés sztoriját, semmi értelme nem lenne
Filmek

Taika Waititi ha leírná egy papírra a Thor: Szerelem és mennydörgés sztoriját, semmi értelme nem lenne

A rendező legőrültebb mesterműve lett a Thor 4.

514
Thor: Ragnarök

A Thor: Szerelem és mennydörgés című film rendezője úgy gondolja, hogy nem kell keresni az értelmet a szkriptben, a történet majd a filmvásznon kerekedik egésszé. Egyszerűen egy nagyon jót bolondoztak a forgatáson, élete legőrültebb és vadabb ötletét sikerült megvalósítani, ám azon sem lepődne meg, ha ezután nem kapja megkeresést senkitől sem.

Chris Hemsworth főszereplésével a Thor franchise mondhatni a halálból támadt fel 2017-ben. Sok kritikát kapott a karakter és az első két film, különösen a Thor: Sötét világ második rész miatt, amit sokan a Marvel Moziverzum leggyengébb alkotásának tartanak. Majd Taika Waititi vezetésével teljesen új irányt vett a filmszéria, és az egyik legjobb szuperhősfilm lett a Thor: Ragnarök. Nem nagy meglepetésre Waititi aláírt a folytatásra is, ami az eddigi beszámolók szerint az előzőtől is elborultabb történet lesz.

Thor Taika Waititi

Az minden, amit tudunk a sztoriról, hogy feltűnnek benne a Galaxis Őrzői, visszatér Natalie Portman karaktere, azaz Jane Foster mint a Hatalmas Thor, illetve Christian Bale megerősítést kapott, aki a Gorr the God Butcher gonoszt játssza. A beszámolók és a rendező szavai alapján a film egy vad utazás lesz, ami akár egy új Bosszúállók-filmnek is hívhatnánk. Az Empire magazin kérdéseire a direktor elmondta, hogy a film őrült lesz, valamint, hogy nem lenne értelme semminek, ha leírná a sztorit.

Hát, magunk között szólva, csináltam már néhány őrült sz**ságot az életemben. Vagy tízszer leéltem az életem. De ez a legőrültebb film, amit valaha csináltam. Ha leírnád ennek a filmnek az összes elemét, nem lenne értelme. Olyan, mintha nem is kellett volna megcsinálni. Ha besétálnál egy szobába, és azt mondanád, hogy ’ezt akarom, meg ezt, és ezt. Kik vannak benne? Ezek az emberek. Mi lenne a címe? Szerelem és mennydörgés.’ Úgy értem, hogy soha többé nem kapnál munkát. Talán ezután én sem fogok.

Ez nagyon más a Ragnaröktől. Őrültebb. Elmondom neked, miben más. Sokkal több érzelem van ebben a filmben. És több benne a szerelem. És sokkal több a mennydörgés. És sokkal több benne Thor, ha láttad a fotókat.

Taika Waititi

A sztori központi karaktere Thor és Jane lesz, ahogy arra a film címe is utal. Natalie Portman korábban már elszólta magát, hogy melyik történetet fogják feldolgozni ezúttal. A képregényekben Jane Fosternél rákot diagnosztizálnak, ez pedig megmagyarázza azt is, hogyan tér vissza a mennydörgés istenének az életébe – Thor volt szerelme megmentésére siet -, és hogyan válik Thorrá.

Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatóját 2022. május 6-ára halasztották.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.