Főoldal Filmek Taika Waititi beégett egy kérdéssel, hogy Natalie Portman szeretne-e szerepelni egy Star Wars-filmben… miközben már háromban is szerepelt
Filmek

Taika Waititi beégett egy kérdéssel, hogy Natalie Portman szeretne-e szerepelni egy Star Wars-filmben… miközben már háromban is szerepelt

Valószínűleg az ausztrál rendező nem látta az előzménytrilógiát.

400
Taika Waititi

A 46 éves ausztrál filmrendező a Rolling Stone-nak adott interjújában elárulta a kínos pillanatot, amikor arról kérdezte Natalie Portmant, hogy szeretne-e szerepelni a messzi-messzi galaxisban egyik készülő új produkciójában, mivel jelenleg egy új Star Wars-filmen dolgozik, amiről semmit nem tudunk. Csak annyit, hogy teljesen új karaktereket és történetet mesél majd el, amennyiben a Lucasfilm zöld lámpát ad a projektnek.

A Thor: Szerelem és mennydörgés rendezője, Taika Waititi megkérdezte Natalie Portmant, hogy akart-e valaha is szerepelni egy Star Wars-filmben… kiment a fejéből a rendezőnek, hogy már háromban is szerepelt, a 2000-es években bemutatott előzménytrilógiában.

Natalie azt kérdezte tőlem: ‘Mit csinálsz legközelebb?’, mire azt válaszoltam: ‘Egy Star Wars-projekten próbálok dolgozni. Akartál valaha is szerepelni egy Star Wars-filmben?’ Erre azt felelte Portman, hogy ‘Már feltűntem Star Wars-filmekben. Azokat már el is felejtettem.’

Taika Waititi

Waititi saját Star Wars-filmje körül nagy a titkolózás és sokszor még abban sem értenek egyet a résztvevők, hogy mikor jön ki a mozikba. A mozifilmet még 2020-ban jelentették be, és a rendezőn kívül semmit sem tudunk a projektről. Még maga a rendező sem tudja, hogy elkészül-e valaha a film, mert a stúdió még nem döntött, miközben Kathleen Kennedy teljesen mást állított az Anaheim-i Star Wars Celebrationön.

Jelenleg a ‘Star Wars’ ötletét próbálom megírni. Meg kell néznem, hogy ez hogy megy, mert ha egyszer beadom a forgatókönyvet, az nagyban meghatározhatja, hogy mikor készül el, vagy egyáltalán elkészül-e.

Taika Waititi

A titokzatos projektről eddig annyi információ szivárgott ki, hogy a Lucasfilm szabadkezet adott a rendezőnek, saját kézjegyét rányomja majd a következő Star Wars-filmre, aminek örülhetnek a rajongók. Ebből a rövid interjúból pedig arra lehet következtetni, hogy már szemezgetnek, kik kaphatnak helyet majd a szereplőőgárdában.

Taika Waititi
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események