A Solo: A Star Wars Story címet kapta a második antológiafilm

Nagy meglepetésben volt részünk, mikor este Ron Howard rendező elárulta, hogy a Solo: A Star Wars Story címet kapta a második szóló film.

Nagy meglepetésben volt részünk, mikor este Ron Howard rendező elárulta, hogy a Solo: A Star Wars Story címet kapta a második szóló film.

Ron Howard rendező Twitteren jelentette be, hogy hivatalosan is befejeződtek a Han Solo spin-off munkái, és egyúttal azt is elárulta, hogy milyen néven mutatják be a fiatal űrkalóz és csempész életét jövő májusban a mozikban: Solo: A Star Wars Story.

A több hónapos kemény munka után – amit akár szó szerint is érthetünk, hiszen a májusban a Disney kénytelen volt megválni a film mindkét rendezőjétől, s új direktort keríteni – a mai napon Ron Howard köszönetet mondott a stáb valamennyi tagjának, és amely videóban elárulta a spin-off nevét is, ami lényegében megerősítette a korábbi pletykákat azzal az egyszerűsítéssel, hogy szimplán csak Solo lesz, s nem pedig Han Solo. Tehát a recept az, mint ami volt a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történetnél, így várhatóan a hivatalos magyar cím így fog hangozni: Solo: Egy Star Wars történet.

Alden Ehrenreich címszerepében érkező Solo-filmet 2018. május 24-én mutatják be a magyar mozikban.

Total
0
Shares
Previous Article

Mi is lesz a 3. fázis után? James Gunn mindent tisztáz

Next Article

Magyarul is nézhető a Star Wars: Az utolsó Jedik végső előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!