x
Filmek

Sikeresen zárult Anthony Mackie tárgyalása, így ő lesz az Amerika kapitány 4. főszereplője

Hamarosan saját filmet kap a Marvel új Amerika Kapitánya.

Sikeresen zárult Anthony Mackie tárgyalása, így ő lesz az Amerika kapitány 4. főszereplője
  • Publishedaugusztus 18, 2021

Tavasz óta tudjuk, hogy ki lesz a Marvel Moziverzumban az új Amerika Kapitány. A Sólyom és a Tél Katonája fináléjáig nem volt egyértelmű, hogy milyen szerepet kap Sam Wilson a folytatásban, de a Disney+ sorozata úgy végződött, ahogy Steve Rogers szerette volna, amikor barátjára bízta az ikonikus pajzsot. Majd a sorozat végén a készítő és vezető író bejelentette, hogy egy új filmen dolgozik.

Malcolm Spellman dolgozik egy új cím nélküli Amerika kapitány 4.-en. Minden bizonnyal nem Chris Evans karakteréről szól majd a film, hanem Samről, de csak most sikerült megegyezni a szerződésről, így hivatalosan is kijelenthetjük, hogy ő lesz a készülő film főszereplője. A Deadline adta hírül, hogy Malcolm Spellman vezető író dolgozik a forgatókönyvön Dalan Musson íróval, aki szintén jelen volt A Sólyom és a Tél Katonája írói stábjában. A lap forrása próbálta kideríteni, hogy ki forgatja majd a filmet, de eddig nem merült fel egy név sem a projekt mellett.

Egyelőre arról sincs szó, hogy Sebastian Stan visszatér-e Bucky Barnes szerepében. Továbbá a Deadline kiemeli, hogy ez nem az a szupertitkos projekt, amiről Justin Kroll [a Deadline írója] tippelt, amikor felmerült Chris Evans visszatérése az év elején. Bár ezt a pletykát máig nem erősítették meg.

A Marvel Studios sorozata gyakorlatilag Anthony Mackie történetét mesélte el, hogy miként vált Sólyomból Amerika Kapitány. Erre a kérdésre választ kaptunk, ugyanakkor számos más kérdés felmerült John Walker, Sharon Carter és még több karakter jövőjével kapcsolatban. Hogy mennyire lesz az Amerika kapitány 4. a sorozat folytatása, a jövő zenéje még, illetve azt sem tudjuk, hogy mikor kerül a mozikban a film. Perpillanat A galaxis őrzői vol. 3. a legtávolibb Marvel-film, ami premierdátumot kapott. James Gunn alkotása 2023. május 5-én kerül a mozikba.

Rengeteg projekten dolgoznak a háttérben, köztük olyanok is akadnak, aminek forgatásával már végeztek, de még nem hozták nyilvánosságra a premier időpontját. Jelenleg Budapesten forgatják Oscar Isaac főszereplésével Holdlovag sorozatát, lassan kezd összeállni a Penge stábja, berendelték a Loki második évadát, és még legalább kilenc másik projekten dolgoznak, amiről a világon semmit sem tudunk.

The Falcon and the Winter Soldier
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.