x
Sorozatok

A Marvel Studios akár kilenc be nem jelentett Disney+ sorozaton is dolgozhat

Több titkos projekten is dolgozik a stúdió.

A Marvel Studios akár kilenc be nem jelentett Disney+ sorozaton is dolgozhat
  • Publishedjúlius 30, 2021

Tudjuk, hogy a Marvel Studios elnöke szeret titkolózni és mindig nagyban gondolkozik. Jó előre megtervezik a dolgokat a stúdiónál, akár évtizedekre előre vázolják a forgatókönyvet. Kevin Feige tavaly decemberben több projektet is bejelentett, köztük a Titkos Invázió, az Armor Wars vagy a Fantasztikus Négyes új filmjét, de egy jelentés szerint kilenc másik Disney+ alkotásról nem esett szó eddig.

A WandaVision című sorozattal év elején bemutatták a Marvel Studios első sorozatát, majd követte A Sólyom és a Tél Katonája, legutóbb pedig a Loki sorozatát láttuk a Disney+ streamingszolgáltatón. Mindegyik sorozat nagy siker volt a maga nevében. Nem meglepő, hogy a Disney nem vesz vissza a tempóból, jövő hónapban mutatják be a What If…? animációs sorozatot, néhány órával korábban azt is megtudtuk, hogy pontosan mikor fogják bemutatni a Sólyomszemet.

Korábban több beszámolót is olvashattunk arról, hogy fejlesztés alatt állnak olyan projektek, amiket eddig nem jelentettek be. Számos készülő sorozatról lehetett olvasni, amiről semmit nem tudunk, most azonban a Murphy’s Multiverse értesülése szerint jelenleg kilenc be nem jelentett sorozat van fejlesztés alatt. A lap megjegyzi, hogy a Szellemlovas, a Titkos Harcosok és a Nova is a projektek között lehet.

Kapcsolódó hír, miszerint a WandaVision írója és történetszerkesztője, Peter Cameron már munkát is kapott egy másik projekten, aminek társproducere lesz. A nagy népszerűségnek örvendő Cameron, mert amellett, hogy ő írja az All-New Halloween Spooktacular és az On A Very Special Episode című sorozatokat, még a Carnival Row mellett ő a szerzője a Netflix gyártású The Magic Order című filmnek is. Eközben a Better Call Saul íróját Kevin Feige kinevezte vezető írónak, szóval Marion Dayre is fontos lépést tett egy ismeretlen projekt felé.

Rendkívül izgalmas és gazdag időszak elé néznek a rajongók. Kevin Feige többször elmondta már, hogy a Marvel Moziverzum folytatásában már nemcsak a filmek, hanem a sorozatok is fontos szerepet játszanak, és sokkal nagyobb ütemben fog terjedni ez a páratlan univerzum.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.