Főoldal Sorozatok A Marvel Studios megosztotta az első hivatalos képet a Sólyomszem-sorozatról és a premiert is bejelentette
SorozatokBREAKING

A Marvel Studios megosztotta az első hivatalos képet a Sólyomszem-sorozatról és a premiert is bejelentette

Ősszel képernyőre kerül a Sólyomszem-sorozat.

458
Sólyomszem
Forrás: Marvel Studios

Rengeteg forgatási fotót láttunk a Sólyomszem című Disney+ sorozatról, de a Marvel Studios csak most osztotta meg az első hivatalos képet a sorozat két főszereplőjéről, magáról a Sólyomszemet alakító Jeremy Rennerről és Kate Bishop tanítványáról, akit a csodálatos Hailee Steinfeld kelt majd életre a képernyőn.

A stúdió nemcsak egy képet osztott meg az egyik következő sorozatról, de azt is bejelentette, hogy november 24-én, azaz egy szerdai napon fogják bemutatni az első részt a Disney+ streamingszolgáltatón. A forgatási képek után olyan pletykák is voltak, hogy karácsonyi időszakban fogják műsorra tűzni a sorozatot, ami gyakorlatilag igaznak bizonyult, még ha egy hónappal korábban is mutatják be az első epizódot.

Hatalmas izgalom övezi a sorozatot, már csak azért is, mert itt fog bemutatkozni Kate Bishop, de a Fekete Özvegy stáblista utáni jelenete miatt megint csak izgalommal várjuk a sorozatot. Előzetesről nem hallani, de alighanem a következő hetekben befut majd az első trailer is. A figyelem középpontjában most a What If…? című animációs sorozat van, a Marvel Moziverzum következő sorozata, ami egy alternatív univerzumot mutat be. Bár a Marvel Studios most erre a sorozatra fókuszál, meglepődnénk, ha az előttünk álló hónapban nem kapnánk újabb képeket, esetleg teaser előzetest a Sólyomszemhez.

Az Entertainment Weekly meginterjúvolta Jeremy Rennert, ahol a sorozat sztárja a következőket nyilatkozta új társáról, aki valószínűleg átveszi majd szerepét a folytatásban.

[Kate] egy 22 éves lány, egy nagy Sólyomszem-rajongó. Kate egyszerre tud bosszantóan idegesítő és elbűvölő is lenni, mert ő egy ilyen nagy Sólyomszem rajongó. A kapcsolat ebből indul, de a legnagyobb probléma Clint számára Kate Bishop és a problémák áradata, amit a lány az életébe hozott.

Jeremy Renner

Arra számítottunk, hogy a Sólyomszem mellett a Ms. Marvel premierjére is idén kerül sor, azonban a hatodik részt december 29-én fogják bemutatni, így akár jövőre is átcsúszhat Kamala Khan bemutatkozása.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események