x
Close


Közelgő események

BREAKING Sorozatok

Bejelentették a Loki című Disney+ sorozat második évadát

Még több csíntevést kapunk.

Bejelentették a Loki című Disney+ sorozat második évadát
  • PublishedJuly 14, 2021

A Loki mai évadzárójában szokás szerint kaptunk egy stáblista utáni jelenetet, de ezúttal egy nagy bejelentéssel, hiszen a Marvel Studios itt erősítette meg a második évadot. A hír sokakat nem ér váratlanul, hiszen nyílt titokként kezelték, hogy Tom Hiddleston sorozata folytatást kap, és egyébként is, a sorozat tele volt cliffhangerrel.

Az utolsó rész bemutatója előtt Tom Hiddleston egy üzenetet helyezett el közösségi oldalán, amiben már utalt egy következő évadra. Twitteren azt írta a követőinek, hogy a finálé sok válasszal fog szolgálni a kérdésekre és hasonlóan sok kérdést fog feltenni. Ebből már sejteni lehetett, hogy mire készülnek.

A kezdetektől fogva voltak olyan pletykák, hogy a Loki tizenkét epizódból fog állni, két évadra bontják, bár a stúdió hivatalosan soha nem nyilatkozott erről. A fináléban azonban megtörtént a csendet, s Loki ügyiratát megbélyegezték egy második évad felirattal. Ez minden, amit elárultak, de bízunk benne, hogy még hamarosan egy közleményből többet megtudtunk majd a következő évadról, köztük a premier időpontját. Egyébként nem ez az első alkalom, amikor a Disney egy sorozat szezonzárójában jelent be egy folytatást vagy egy másik sorozatot. Emlékezzünk csak vissza a The Mandalorian 2. évad befutójára, ahol a The Book of Boba Fett spin-off sorozat kapott megerősítést.

Loki

A Marvel Studios sorozatai között ez az első alkalom, amikor bejelentenek egy második évadot. Bár 23 Emmy-jelölést kapott a nagysikerű WandaVision, valószínűleg nem kap második szezont, miközben A Sólyom és a Tél Katonája egy sorozatepizódokra szabdalt filmként van elkönyvelve, ami megint csak felveti a kérdést, lesz-e folytatás. Még nem tudjuk, hogy mikor érkezik a Loki 2. évada, de előtte még rengeteg mást bemutatnak majd a Disney+ képernyőjén, köztük például nyár végén a What If…?, a Ms. Marvel, a Sólyomszem, a Moon Knight, a She-Hulk, a Titkos Invázió és még sok mást.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.