Marvel Kapitány

Sejtésünk eddig is volt, de Brie Larson most megerősítette, hogy forog a The Marvels

Hivatalosan is elrajtolt a Marvel Kapitány folytatásának fényképezése.

Nagyon titokzatos a Marvel Kapitány folytatása. Azt már korábbról tudjuk, hogy a Kampókéz című film rendezője, Nia DaCosta felelős a projektért, Brie Larson oldalán pedig Teyonah Parris és Iman Vellani feltűnik. Előbbit Monica Rambeau, utóbbit pedig Kamala Khan, azaz Ms. Marvel szerepében. És továbbá a brit Zawe Ashton színésznő fogja életre kelteni a főgonoszt, de magát a cselekményt és a sztorit, illetve hogy a karaktereket miként hozzák össze egy filmbe, azt egyelőre rejtély övezi.

Nem beszéltek róla, de egy ideje sejteni lehetett, hogy kezdetét vette a The Marvels forgatása. Áprilisban jelentek meg az első hírek, miszerint forog a film, amire a színésznő olyan keményen készült. Egészen eddig nem volt hivatalos, hogy akkor hogy állnak a munkával, ám most a főszereplőt alakító Brie Larson megerősítette, hogy valóban munkába lendültek a Marvel szuperhősnői.

A Sirius XM-nek adott interjúban arról beszélt, hogy milyen klassz ehhez hasonló filmeket csinálni, és hogy arra számított, hogy egyszerűen mellékszerepeket játszik majd független filmekben. Állítása szerint hihetetlen élmény ilyen nagy díszletek között dolgozni.

Szigorú titoktartás előzi meg a The Marvels cselekményét, de már megerősítették, hogy a WandaVision Disney+ sorozatban bemutatkozott Teyonah Parris visszatér Monica Rambeau bőrében. A kis Monicával már az első részben találkoztunk, de akkor még nagyon kicsi volt, most azonban felnőtt, és ahogy láttuk, szupererőre is szert tett. De Carol Danvers legnagyobb rajongója, Iman Vellani alakításában Kamala Khan, azaz Ms. Marvel is visszatér önálló sorozata után. A nemezist még nem jelentették be, de állítólag Zawe Ashton kelti életre a főgonoszt. Ashton a Skrullok királynőjének, Veranke szerepében mutatkozhat be a filmvásznon. Veranke kulcsfontosságú szerepet játszott a Titkos Invázió sorozatban. A Titkos Invázió fontos szerepet kap a Marvel Moziverzum 4. fázisában. Ezt egy Disney+ sorozat formájában dolgozzák fel, amiben Nick Fury is feltűnik.

The Marvels 2022. november 11-én érkezik a mozikba, s ahogy arra a filmcím is utal, a folytatásban Carol Danvers, Kamala Khan és Monica Rambeua áll majd a cselekmény középpontjában.

Total
12
Shares
Previous Article
The Batman

Véletlen vagy szándékos félrevezetés, hogy ezzel a munkacímmel készül az HBO Max gyártású The Batman spinoff-sorozata?

Next Article
The Suicide Squad

Nem csalás, Margot Robbie tényleg megcsinálta a The Suicide Squad egyik leglátványosabb trükkjét

Related Posts