x
Close


Közelgő események

Előzetesek

[SDCC 2017] Itt a Bright előzetes!

A Netflix már nem csak sorozatokat, hanem filmet is gyárt, első nekifutásra pedig Will Smith főszerepében a Brightot forgatták le.

  • Publishedjúlius 21, 2017

A Netflix már nem csak sorozatokat, hanem filmet is gyárt, első nekifutásra pedig Will Smith főszerepében a Brightot forgatták le.

Nem sokkal korábban San Diegoban a Comic-Con-on debütált David Ayer rendező következő filmjének, a Bright címre hallgató film első előzetese, mely igencsak tartogat meglepetéseket, holott még igazán meg sem mutatta magát a film. A képek tanúsága alapján a Bright egyszerre lesz vicces, véres, tündéres, akciós és még egy kis mágia is szorul a Suicide Squad – Öngyilkos osztag rendezőjének új filmjébe.

A Bright egy modern korban játszódó fantasy lesz, melyben az orkok, tündérek, elfek és más mágikus teremtmények éltek együtt az emberekkel, békességben, de mikor Ward (Will Smith) és Jakoby (Joel Edgerton) rendőrök rátalálnak egy pálcára, ami egy igen erőteljes fegyver, akkor a dolgok őrült fordulatokat vesznek.

Nem a próféciában vagyunk… egy lopott Toyota Corollában ülünk.

Az előzetes után csak remélni tudjuk, hogy nem rontják el, s Will Smith végre visszatalál a mozikba.

A Bright bemutatója 2018. december 22-én lesz az Államokban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.