x
Előzetesek

[SDCC 2017] A Kirakós visszatér a Jigsaw első előzetesében

Lejátsszuk újra a játékot? A Kirakós sorozatgyilkos Halloweenkor visszatér a mozikba, s nem fog kegyelmezni.

  • Publishedjúlius 21, 2017

Lejátsszuk újra a játékot? A Kirakós sorozatgyilkos Halloweenkor visszatér a mozikba, s nem fog kegyelmezni.

A Lionsgate stúdió bemutatta az első előzetest a Jigsaw névre keresztelt a Fűrész franchise nyolcadik részéhez. A rajongók kezdhetnek örülni, mert a Kirakós úgy fog visszatérni, ahogy arra sokan vártak a korábbi részekben.

A mostani film hét évvel azután kerül a mozikba, hogy a Fűrész: Az utolsó fejezet című filmet bemutatták, a két főszereplőt pedig a Bittenből és a Smallvilleből megismert Laura Vandervoort, valamint Hannah Anderson (a Shoot the Messenger, Lizzie Borden Took an Ax) sztárok fogják játszani. Más színészeket eddig nem erősítettek meg ugyan, de a filmcímből kiindulva szinte biztosra vehetjük, hogy Tobin Bell visszatér majd Kirakós szerepében – erről már tavaly ősszel is cikkeztek a kiásott sír után.

A Jigsaw szkriptjét Pete Goldfinger és Josh Stolberg írták közösen az eredeti széria készítőivel, vagyis James Wan és Leigh Whannell-lel. A rendezés jogát pedig Michael és Peter Spierig kaparintotta meg.

A Jigsaw bemutatója 2018. október 27-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.