Wide Screen
Image default
Sorozatok

Scott Gimple, a The Walking Dead vezető alkotója szerint Michonne megérdemelne egy saját filmet

Danai Gurira elbúcsúzott a The Walking Dead szériától múlt hétvégén, azonban a franchise vezető alkotója szerint a jövő tartogat még meglepetéseket karaktere számára.

A sorozat nézettsége az első évadokhoz viszonyítva rohamosan esett az elmúlt években, azonban az AMC ambiciózus terveinek és az új kreatív csapatának hála a sorozat erőre kapott, különösen igaz ez a tizedik évadra, mert bár a fő karakterektől elbúcsúztunk, Maggie (Lauren Cohan), Rick (Andrew Lincoln), legutóbb pedig Michonne köszönt el a rajongóktól, de lehet, hogy nem utoljára láttuk. Akárcsak Rick, Michonne is saját filmet kaphat.

A csatorna még évekkel korábban jelentette be a The Walking Dead-mozifilmeket, főszerepben Rick Grimes-szel, azonban a legújabb jelek szerint a rajongók egy másik közkedvelt figurája is a széles vásznon térhet vissza. Erről Scott Gimple a franchise vezető alkotója beszélt a The Hollywood Reporter lapnak.

Határozott terveink vannak a filmekkel. De még a jelenlegi terveinken túl is van néhány ambícióm. Imádom őt és Ricket együtt, de szívesen megnézném őt egy önálló küldetésben is. Hogy így alakuljon, sok történetet kell lefedni, de igazatok van: ezek ambíciók. Perpillanat a terveknek a kiemelt filmhez kell kapcsolódniuk.

Ezidáig a terv része volt, hogy Michonne is szerepelni fog a Rick Grimesről szóló filmben, azonban a karakter korábbi természete miatt új irányt vett a történet, és a saját utat választotta. Ez az új ismeretlen ösvényt könnyen fel lehet térképezni a filmvásznon, egy önálló filmben elmesélni Michonne kalandos útját, hogy esetleg a harmadik Rick Grimes-filmben újra egymásra találjon a két főszereplő.

Még több a témában...

Már meg sem lepődünk, de évadzáró nélkül marad a The Walking Dead 10. évada

Kévés Bence Mihály

A The Walking Dead széria készítője elárulta, hogy mi okozta a zombi apokalipszis kitörést?

Kévés Bence Mihály

Michael Rooker szerint az AMC azért nyírta ki The Walking Dead karakterét, mert nem akarták megfizetni

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon