Wide Screen
Image default
Sorozatok

Scott Gimple, a The Walking Dead vezető alkotója szerint Michonne megérdemelne egy saját filmet

Danai Gurira elbúcsúzott a The Walking Dead szériától múlt hétvégén, azonban a franchise vezető alkotója szerint a jövő tartogat még meglepetéseket karaktere számára.

Danai Gurira elbúcsúzott a The Walking Dead szériától múlt hétvégén, azonban a franchise vezető alkotója szerint a jövő tartogat még meglepetéseket karaktere számára.

A sorozat nézettsége az első évadokhoz viszonyítva rohamosan esett az elmúlt években, azonban az AMC ambiciózus terveinek és az új kreatív csapatának hála a sorozat erőre kapott, különösen igaz ez a tizedik évadra, mert bár a fő karakterektől elbúcsúztunk, Maggie (Lauren Cohan), Rick (Andrew Lincoln), legutóbb pedig Michonne köszönt el a rajongóktól, de lehet, hogy nem utoljára láttuk. Akárcsak Rick, Michonne is saját filmet kaphat.

A csatorna még évekkel korábban jelentette be a The Walking Dead-mozifilmeket, főszerepben Rick Grimes-szel, azonban a legújabb jelek szerint a rajongók egy másik közkedvelt figurája is a széles vásznon térhet vissza. Erről Scott Gimple a franchise vezető alkotója beszélt a The Hollywood Reporter lapnak.

Határozott terveink vannak a filmekkel. De még a jelenlegi terveinken túl is van néhány ambícióm. Imádom őt és Ricket együtt, de szívesen megnézném őt egy önálló küldetésben is. Hogy így alakuljon, sok történetet kell lefedni, de igazatok van: ezek ambíciók. Perpillanat a terveknek a kiemelt filmhez kell kapcsolódniuk.

Ezidáig a terv része volt, hogy Michonne is szerepelni fog a Rick Grimesről szóló filmben, azonban a karakter korábbi természete miatt új irányt vett a történet, és a saját utat választotta. Ez az új ismeretlen ösvényt könnyen fel lehet térképezni a filmvásznon, egy önálló filmben elmesélni Michonne kalandos útját, hogy esetleg a harmadik Rick Grimes-filmben újra egymásra találjon a két főszereplő.

Még több a témában...

Rick is feltűnt a The Walking Dead széria új, a World Beyond spin-off előzetesében

Kévés Bence Mihály

Már meg sem lepődünk, de évadzáró nélkül marad a The Walking Dead 10. évada

Kévés Bence Mihály

A The Walking Dead széria készítője elárulta, hogy mi okozta a zombi apokalipszis kitörést?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat