The Walking Dead

Scott Gimple, a The Walking Dead vezető alkotója szerint Michonne megérdemelne egy saját filmet

Danai Gurira elbúcsúzott a The Walking Dead szériától múlt hétvégén, azonban a franchise vezető alkotója szerint a jövő tartogat még meglepetéseket karaktere számára.

Danai Gurira elbúcsúzott a The Walking Dead szériától múlt hétvégén, azonban a franchise vezető alkotója szerint a jövő tartogat még meglepetéseket karaktere számára.

A sorozat nézettsége az első évadokhoz viszonyítva rohamosan esett az elmúlt években, azonban az AMC ambiciózus terveinek és az új kreatív csapatának hála a sorozat erőre kapott, különösen igaz ez a tizedik évadra, mert bár a fő karakterektől elbúcsúztunk, Maggie (Lauren Cohan), Rick (Andrew Lincoln), legutóbb pedig Michonne köszönt el a rajongóktól, de lehet, hogy nem utoljára láttuk. Akárcsak Rick, Michonne is saját filmet kaphat.

A csatorna még évekkel korábban jelentette be a The Walking Dead-mozifilmeket, főszerepben Rick Grimes-szel, azonban a legújabb jelek szerint a rajongók egy másik közkedvelt figurája is a széles vásznon térhet vissza. Erről Scott Gimple a franchise vezető alkotója beszélt a The Hollywood Reporter lapnak.

Határozott terveink vannak a filmekkel. De még a jelenlegi terveinken túl is van néhány ambícióm. Imádom őt és Ricket együtt, de szívesen megnézném őt egy önálló küldetésben is. Hogy így alakuljon, sok történetet kell lefedni, de igazatok van: ezek ambíciók. Perpillanat a terveknek a kiemelt filmhez kell kapcsolódniuk.

Ezidáig a terv része volt, hogy Michonne is szerepelni fog a Rick Grimesről szóló filmben, azonban a karakter korábbi természete miatt új irányt vett a történet, és a saját utat választotta. Ez az új ismeretlen ösvényt könnyen fel lehet térképezni a filmvásznon, egy önálló filmben elmesélni Michonne kalandos útját, hogy esetleg a harmadik Rick Grimes-filmben újra egymásra találjon a két főszereplő.

Total
9
Shares
Previous Article
Bosszúállók

Kína után Észak-Amerikában is kinyithatnak a mozik, és ingyen várják a nézőket

Next Article

Hallottatok már a Bright Memory: Infinite-ről?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!