Fekete Özvegy

Scarlett Johansson szerint a Fekete Özvegy-film egy családi dráma lesz

Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-filmet április végén mutatták volna be a hazai mozikban, de határozatlan időre elhalasztották.

Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-filmet április végén mutatták volna be a hazai mozikban, de határozatlan időre elhalasztották.

A rajongóknak a vártnál tovább kell várniuk a Fekete Özvegy-filmre, hiszen a kialakult helyzetre való tekintettel a Disney törölte a nyári bemutatót, cserébe viszont nem árulta el, hogy Natasha mikor kerül összetűzésbe Kiképzővel. A stúdió csak annyit erősített meg egy külföldi lapnak, hogy nem a Disney+ streamingszolgáltatón fogják bemutatni a filmet, kitartanak a mozik mellett, csak még az időpontot nem tudni, bár néhány lehetséges időpontot összeszedtük.

A Total Film beszélgetett a film főszerepét alakító Scarlett Johansson-nal, aki bevallotta, hogy mikor először olvasta a szkriptet, meglepte annak hangulata. Nagyon úgy fest, hogy a Fekete Özvegy-film egy családi drámát ír majd le, ahogy azt az eddigi előzetesek is sugallták.

Az évek során a Marvel Moziverzum sokszínűségét mutatja az is, hogy a Marvel Studios különféle stílusokkal készítette a filmeket, csak hogy néhányat említsünk, például ott van James Gunntól A galaxis őrzői, amit egy űroperához lehet hasonlítani; a Fekete Párduc, ami a feketék és a fehérek közti ellentéteket hangsúlyozta ki, vagy a politikai thrillerbe illő az Amerika kapitány: A tél katonája.

Total
16
Shares
Previous Article
Top Gun: Maverick

Premierdátumot kapott a Hang nélkül 2., miközben eltolták a Top Gun: Maverick bemutatóját

Next Article

Timothée Chalamet és Armie Hammer is visszatér a Szólíts a neveden folytatásában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!