Wide Screen
Image default
Filmek

Scarlett Johansson szerint a Fekete Özvegy-film egy családi dráma lesz

Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-filmet április végén mutatták volna be a hazai mozikban, de határozatlan időre elhalasztották.

Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-filmet április végén mutatták volna be a hazai mozikban, de határozatlan időre elhalasztották.

A rajongóknak a vártnál tovább kell várniuk a Fekete Özvegy-filmre, hiszen a kialakult helyzetre való tekintettel a Disney törölte a nyári bemutatót, cserébe viszont nem árulta el, hogy Natasha mikor kerül összetűzésbe Kiképzővel. A stúdió csak annyit erősített meg egy külföldi lapnak, hogy nem a Disney+ streamingszolgáltatón fogják bemutatni a filmet, kitartanak a mozik mellett, csak még az időpontot nem tudni, bár néhány lehetséges időpontot összeszedtük.

A Total Film beszélgetett a film főszerepét alakító Scarlett Johansson-nal, aki bevallotta, hogy mikor először olvasta a szkriptet, meglepte annak hangulata. Nagyon úgy fest, hogy a Fekete Özvegy-film egy családi drámát ír majd le, ahogy azt az eddigi előzetesek is sugallták.

Azt gondolom, Kevin Feige zsenialitásának része az, hogy mindig arra gondol, a rajongók mit várnak el a filmektől és aztán olyan valamit ad nekik, amiről soha nem álmodtak. Natasha Romanoff története egy családi drámában a legkevésbé várt dolog, és kihívást jelentett számomra megérteni, hogy mi lesz ez, mert ez egy óriási stílusváltás.
Scarlett Johansson

Az évek során a Marvel Moziverzum sokszínűségét mutatja az is, hogy a Marvel Studios különféle stílusokkal készítette a filmeket, csak hogy néhányat említsünk, például ott van James Gunntól A galaxis őrzői, amit egy űroperához lehet hasonlítani; a Fekete Párduc, ami a feketék és a fehérek közti ellentéteket hangsúlyozta ki, vagy a politikai thrillerbe illő az Amerika kapitány: A tél katonája.

Még több a témában...

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat