Wide Screen
Filmek

Samuel L. Jackson elárulta Marvel Kapitány egyik képességét, ami akár a Bosszúállók: Végjáték megoldását is jelentheti

Samuel L. Jackson könnyen lehet, hogy elárulta a Bosszúállók: Végjáték megoldását azzal, hogy Marvel Kapitány különleges képességéről beszélt.

A hetet egy csodálatos új Marvel Kapitány előzetessel nyitottuk, ami a korábbi részek mellett számos új jelenetet is hozott, de a legnagyobb érdekességet Samuel L. Jackson, a film sztárja szállította, aki Carol Danvers különleges képességéről beszélt. Könnyen lehet, hogy ez a Bosszúállók: Végjáték megoldása.

Mindannyian azt feltételeztük eddig, hogy a Kvantumvilág fontos szerepet játszik a Végjátékban, ami megoldást jelent majd Thanos Megtizedelésére, de mi van, ha valójában nem is ez lesz a kulcs, hanem maga Marvel Kapitány különleges képességével jelenti a megoldást a sztoriban? Kevin Feige többször is elmondta, a karakterre építenek a jövőben, ő az egyik legerősebb a Marvel Moziverzumban és már tudjuk, hogy kesztyűt húz Thanos ellen, így miért ne ő jelentené a megoldást?

Az Entertainment Tonight beszélgetett Samuel L. Jacksonnal, ahol a színész véletlenül elárulta Carol Danvers egyik emberfeletti képességét a filmből, ami nagy jelentőséggel bír majd a Végtelen háború folytatásában.

A Marvel Moziverzumban ő a legerősebb karakter. Vagyis, hogy Carol Danvers az a személy lesz és Brie azzá válik, lenyűgöző lesz. Úgy értem, hogy [Bosszúállók] igazán kemény ellenfelekkel állnak szemben – láttuk a Végtelen háborúban -, és szükségünk lesz valakire, akinek ereje Thanoséval mérhető. És egy bizonyos ponton kiderül, hogy Marvel Kapitány mennyire erős és mi mindenre képes ő. Ő a Marvel Moziverzum azon kevés személyek egyike, aki képes utazni az időben, szóval…

Feltéve, ha a színész igazakat mondott, s nemcsak a rajongókkal szórakozott az interjúban. Samuel L. Jackson elmondása alapján Carol Danvers hatalmas ereje és képessége összefügg majd a Bosszúállók tervével, hogy visszamenjünk a múltba, és megfékezzük Thanost a csettintés előtt, valamint hogy feltámasszuk kedvenc hőseinket, illetve minden elpusztult élőlényt az univerzumban, akivel a Megtizedelés végzett.

A Marvel Kapitány országos bemutatója március 7-én lesz.

Még több a témában...

KRITIKA: Sokkal több mint testőr

Plesovszki Nándor

Több koncepciós rajz is megjelent a Bosszúállók 4.-hez

Kévés Bence Mihály

Marvel Kapitány rendezői alig várják, hogy Thanos mihez kezd Marvel Kapitánnyal

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább