Marvel Kapitány

Samuel L. Jackson elárulta Marvel Kapitány egyik képességét, ami akár a Bosszúállók: Végjáték megoldását is jelentheti

Samuel L. Jackson könnyen lehet, hogy elárulta a Bosszúállók: Végjáték megoldását azzal, hogy Marvel Kapitány különleges képességéről beszélt.

Samuel L. Jackson könnyen lehet, hogy elárulta a Bosszúállók: Végjáték megoldását azzal, hogy Marvel Kapitány különleges képességéről beszélt.

A hetet egy csodálatos új Marvel Kapitány előzetessel nyitottuk, ami a korábbi részek mellett számos új jelenetet is hozott, de a legnagyobb érdekességet Samuel L. Jackson, a film sztárja szállította, aki Carol Danvers különleges képességéről beszélt. Könnyen lehet, hogy ez a Bosszúállók: Végjáték megoldása. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Mindannyian azt feltételeztük eddig, hogy a Kvantumvilág fontos szerepet játszik a Végjátékban, ami megoldást jelent majd Thanos Megtizedelésére, de mi van, ha valójában nem is ez lesz a kulcs, hanem maga Marvel Kapitány különleges képességével jelenti a megoldást a sztoriban? Kevin Feige többször is elmondta, a karakterre építenek a jövőben, ő az egyik legerősebb a Marvel Moziverzumban és már tudjuk, hogy kesztyűt húz Thanos ellen, így miért ne ő jelentené a megoldást?

Az Entertainment Tonight beszélgetett Samuel L. Jacksonnal, ahol a színész véletlenül elárulta Carol Danvers egyik emberfeletti képességét a filmből, ami nagy jelentőséggel bír majd a Végtelen háború folytatásában.

A Marvel Moziverzumban ő a legerősebb karakter. Vagyis, hogy Carol Danvers az a személy lesz és Brie azzá válik, lenyűgöző lesz. Úgy értem, hogy [Bosszúállók] igazán kemény ellenfelekkel állnak szemben – láttuk a Végtelen háborúban -, és szükségünk lesz valakire, akinek ereje Thanoséval mérhető. És egy bizonyos ponton kiderül, hogy Marvel Kapitány mennyire erős és mi mindenre képes ő. Ő a Marvel Moziverzum azon kevés személyek egyike, aki képes utazni az időben, szóval…

Feltéve, ha a színész igazakat mondott, s nemcsak a rajongókkal szórakozott az interjúban. Samuel L. Jackson elmondása alapján Carol Danvers hatalmas ereje és képessége összefügg majd a Bosszúállók tervével, hogy visszamenjünk a múltba, és megfékezzük Thanost a csettintés előtt, valamint hogy feltámasszuk kedvenc hőseinket, illetve minden elpusztult élőlényt az univerzumban, akivel a Megtizedelés végzett.

A Marvel Kapitány országos bemutatója március 7-én lesz.

Total
8
Shares
Previous Article
Thanos

A Végtelen Kesztyű ráolvadt Thanos kezére a Végtelen háború végén?

Next Article

Eget Viverra Pellentesque Nullam Ultricies

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!