Főoldal Filmek Sam Neill – A Jurassic Park sztárjaival erősít a Thor: Ragnarok
Filmek

Sam Neill – A Jurassic Park sztárjaival erősít a Thor: Ragnarok

Újabb nagy nevet jelentettek be a Thor 3 stábjában.

1.1k

Újabb nagy nevet jelentettek be a Thor 3 stábjában.

Lassan elmondhatjuk, hogy az összes Jurassic Park színésszel újra találkozhatunk, de nem a Jurassic World és hasonló dinós kalandban, hanem egy Marvel-filmben, méghozzá a Thor 3-ban. Mint ismert, Jeff Goldblum karakterét korábban leleplezték, ő fogja majd alakítani Grandmaster-t. Éjjel egy újabb hollywoodi visszatérőt köszöntöttek a Thor 3 fedélzetén, Sam Neill-t, a Jurassic Park és a Jurassic Park 3 filmek paleontológusát.

A Marvel harmadik fázisában több új filmet is láthatunk majd, de kétségkívül a Thor franchise a legnagyobb visszatérője a következő korszaknak. A filmet hónapok óta forgatják már Ausztráliában, és egyelőre nem adták jelét, hogy leállnának vele. Sam Neill felbukkanása hirtelen jött, ebből fakadóan sokan arra gondolnak, hogy túl sok szerepet nem kap majd a filmben. Természetesen nem tudódott ki, hogy melyik jelenetben lesz látható, mi lesz a feladata, és azonos képkockán látható lesz-e egyszerre a két sztár (Jeff Goldblum és Sam Neill). Kérdezték a színészt, de szűkszavú volt, elmondta, hogy mindössze pár hétig volt a forgatáson, de ennél többet nem mondhat, megtiltották neki.

Fura, nem igazán engedték meg, hogy beszéljek erről, és hogy meséljek. Néhány napot töltöttem a Thor forgatásán, éppen azelőtt, hogy iderepültem. Alá kellett írnom mindenféle papírokat, hogyha bármit is mondok, akkor a Marvel titkos ügynökei értem jönnek, és valószínűleg a gyerekeim is elviszik.

Július 4-én vette kezdetét a munka Ausztráliában, Brisbane-ben, ám azóta több helyen is megfordultak már a stábbal. Nem tudjuk, hogy meddig fog elhúzódni a munka, de már fél távnál lehetnek a felvételekkel. A stábban több nagy név is megfordult már, köztük volt a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett, aki a rettegett gonosz Hale-t fogja majd játszani, a Star Trek-filmek sztárja Karl Urban, Tessa Thompson is, aki Valkyrie lesz a filmben, Sir Anthony Hopkins (Odin), Mark Ruffalo (Hulk), Tom Hiddleston (Loki) és Chris Hemsworth (Thor).

A Thor: Ragnarok 2017. november 3-án érkezik a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...