x
Filmek

Sam Neill és Jeff Goldblum újraalkotta a régi filmek egy ismert jelenetét

A két színész az Instagramon aratott.

Sam Neill és Jeff Goldblum újraalkotta a régi filmek egy ismert jelenetét
  • Publishedoktóber 10, 2020

A Jurassic World: Világuralom alcímet viselő harmadik epizódja több szempontból is különleges. Egyrészt, immáron az új franchise is trilógiává bővül, másrészről mindannyiunk nagy örömére az eredeti filmek sztárjai is visszatérnek, ráadásul igen prominens szerepben. Elmondták, hogy gyakorlatilag az egész filmben jelen lesznek. Colin Trevorrow erről így nyilatkozott korábban:

Ez az a film, melyre régóta várok, két epizód óta építjük a sztorit, és most végre láthatjuk, hogy merre futnak ki a szálak. Szerintem sokan alábecsülik Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum jelentőségét, mindenkit biztosítok, hogy nagyon fontos lesz a szerepük. Elképesztően izgalmas látni, hogy ezek a karakterek hogyan viselkednek egymással és az új figurákkal ebben a világban.

A színészek azonban láthatóan jól érzik magukat, örülnek a találkozásoknak, Jeff Goldblum és Sam Neill a régebbi filmek egyik ikonikus jelenetét alkották újra, ez pedig már meg is tekinthető az Instagramon.

A forgatás hosszú szünet után még a nyáron újraindult (ez volt gyakorlatilag az első olyan blockbuster, amelynél újra forogtak a kamerák), azonban később is akadtak problémák, voltak megbetegedések, így végül többek között ezek miatt is a bemutató eltolása mellett döntöttek, így csak 2022-ben láthatjuk majd a filmet.

A filmet Nagy-Britanniában forgatják, ám két hétre le kellett állni a forgatással, miután a stáb több tagjának pozitív lett koronavírus tesztje, a film pedig 2022. június 10-én kerül a mozikba.

Written By
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.