Laura Dern And Sam Neill In 'Jurassic Park'

Sam Neill szerint a régi trilógia karakterei fontos szerepet játszanak majd az új Jurassic World-filmben

Sam Neill mondott néhány érdekes dolgot.

Jövőre a harmadik filmmel lezárul a Jurassic World-trilógia. Steven Spielberg örökérvényű filmszériáját 2015-ben Colin Trevorrow élesztette újra, azóta pedig elkészült még egy epizód. 2021-ben érkezik az újkori trilógia záródarabja, már korábban bejelentették azt is, hogy erre az epizódra visszatérnek az eredeti filmek nagy sztárjai. Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum tehát biztosan szerepelni fog a filmben, mind ez idáig azonban azt hihettük, hogy csak egy cameo erejéig láthatjuk majd őket, ellenben Sam Neill nemrégiben eloszlatta a kételyeket ezzel kapcsolatban.

Laura, Jeff és én végig benne vagyunk a filmben, ez pedig azért is remek dolog, mert nyugodtan kijelenthetem, hogy nagyon jó barátok vagyunk. Örülök, hogy újra velük dolgozhatok. Sőt, az igazság az, hogy a forgatások miatt három-négy hónapig gyakorlatilag együtt fogunk lakni, biztosan jó móka lesz. Bryce és Chris is remek tagjai a közösségnek, úgyhogy minden bizonnyal jól megleszünk. Nagyon várom már, hogy visszatérhessek a munkába. Egy problémám van csupán, hogy minden bizonnyal nem futok már olyan gyorsan, mint 27 éve.

Jurassic World

A film cselekményéről természetesen egyelőre semmit sem lehet tudni, a második rész vége miatt annyit biztos, hogy a dinoszauruszok az emberek között élnek. Chris Pratt egyébként korábban azt nyilatkozta, hogy egészen zseniális lett az új film forgatókönyve.

A filmet 2021. június 11-án kezdik vetíteni az amerikai mozik.

Total
1
Shares
Previous Article
The Falcon and the Winter Soldier

Kaptunk néhány forgatási videót Amerika Kapitány és Bucky prágai forgatásáról

Next Article
Fallout

Élőszereplős Fallout-sorozaton dolgoznak a Westworld készítői

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!