Wide Screen
Image default
Filmek

Sam Neill szerint a régi trilógia karakterei fontos szerepet játszanak majd az új Jurassic World-filmben

Sam Neill mondott néhány érdekes dolgot.

Jövőre a harmadik filmmel lezárul a Jurassic World-trilógia. Steven Spielberg örökérvényű filmszériáját 2015-ben Colin Trevorrow élesztette újra, azóta pedig elkészült még egy epizód. 2021-ben érkezik az újkori trilógia záródarabja, már korábban bejelentették azt is, hogy erre az epizódra visszatérnek az eredeti filmek nagy sztárjai. Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum tehát biztosan szerepelni fog a filmben, mind ez idáig azonban azt hihettük, hogy csak egy cameo erejéig láthatjuk majd őket, ellenben Sam Neill nemrégiben eloszlatta a kételyeket ezzel kapcsolatban.

Laura, Jeff és én végig benne vagyunk a filmben, ez pedig azért is remek dolog, mert nyugodtan kijelenthetem, hogy nagyon jó barátok vagyunk. Örülök, hogy újra velük dolgozhatok. Sőt, az igazság az, hogy a forgatások miatt három-négy hónapig gyakorlatilag együtt fogunk lakni, biztosan jó móka lesz. Bryce és Chris is remek tagjai a közösségnek, úgyhogy minden bizonnyal jól megleszünk. Nagyon várom már, hogy visszatérhessek a munkába. Egy problémám van csupán, hogy minden bizonnyal nem futok már olyan gyorsan, mint 27 éve.

Jurassic World

A film cselekményéről természetesen egyelőre semmit sem lehet tudni, a második rész vége miatt annyit biztos, hogy a dinoszauruszok az emberek között élnek. Chris Pratt egyébként korábban azt nyilatkozta, hogy egészen zseniális lett az új film forgatókönyve.

A filmet 2021. június 11-án kezdik vetíteni az amerikai mozik.

Még több a témában...

Sam Neill régi barátját üdvözölte a Jurassic World: Világuralom forgatási képén

Kévés Bence Mihály

Laura Dern és Sam Neill ismét dinoszauruszokkal harcol a Jurassic World: Világuralom forgatásán

Vigh Martin

[SDCC 2020] A franchise legélethűbb dinoszauruszaival találkozhatunk majd a Jurassic World: Dominionban

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat