Wide Screen
Image default
Filmek

Russoék megerősítették, hogy mi történt Lokival

Az igazság rendkívül komplikált, ugyanis a Loki az évek során többször is meghalt már, de úgy tűnik, hogy a Csínytevés istene halhatatlan.

Annak ellenére, hogy Thanos a Bosszúállók: Végtelen háború elején megölte Lokit, a Csínytevés istene mégis szerepet kapott a Bosszúállók: Végjátékban. A Végjátékban hőseink nagyot hibáztak, mikor visszamentek újra átélni a 2012-es new yorki csatát, hiszen Loki elmenekült, méghozzá magával vitte Tesseractot, ez pedig egyet jelent azzal, hogy a karakter bárhol felbukkanhat a Marvel Moziverzum jövőjében. (Itt zárójelesen jegyeznénk meg, nem kizárt, hogy ezt fogják feldolgozni a Disney+ minisorozatában.)

Korábban Tom Hiddleston egy interjúban megerősítette Loki sorsát a Marvel Moziverzumban, azonban a Végjáték után elképzelhető, hogy a karaktert előbb vagy utóbb viszontlátjuk az elsődleges idősíkban. Lényegében most erre tettek utalást a Russo testvérek, mikor Lokiról érdeklődtek.

A szándék az volt, hogy addig a pontig javítsák ki az idővonalat, amíg a Kövek eltűntek. Mikor Loki teleportált a Térkővel, egy új idővonalat hozott létre. Ez nagyon komplikált, de addig lehetetlen kijavítani az idővonalon elkövetett hibát, amíg [Amerika Kapitány] nem találja meg Lokit.

A pillanat, amiben Loki olyan drámai dolgot tett, hogy elvette az Időkövet, lényegében egy elágazó valóságot teremtett.

Joe Russo

A multiverzum és szerteágazó valóságok ötletével dolgozunk, így rengeteg valóság létezik.

Anthony Russo

Afelől kétségeink sem lehetnek, hogy a multiverzummal a Marvel Moziverzum széles palettáját kapjuk a következő évekre, így gyakorlatilag bármit megtehetnek a jövőben a készítők, ezzel olyan halottnak hitt karakterek térhetnek vissza, mint jelen esetünkben Loki. Ugyanakkor egyre bonyolultabb is lesz az idővonal, ami végül a csettintésnél is nagyobb kudarchoz vezethet.

Loki

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték új tervrajzai elárulták, hogy a Végtelen Kesztyűt ki más használta volna még

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios kitűzte, hol és mikor kezdik a Moon Knight Disney+ sorozat forgatását

Kévés Bence Mihály

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon