Loki Végtelen háború

Russoék megerősítették, hogy mi történt Lokival

Az igazság rendkívül komplikált, ugyanis a Loki az évek során többször is meghalt már, de úgy tűnik, hogy a Csínytevés istene halhatatlan.

Az igazság rendkívül komplikált, ugyanis a Loki az évek során többször is meghalt már, de úgy tűnik, hogy a Csínytevés istene halhatatlan.

Annak ellenére, hogy Thanos a Bosszúállók: Végtelen háború elején megölte Lokit, a Csínytevés istene mégis szerepet kapott a Bosszúállók: Végjátékban. A Végjátékban hőseink nagyot hibáztak, mikor visszamentek újra átélni a 2012-es new yorki csatát, hiszen Loki elmenekült, méghozzá magával vitte Tesseractot, ez pedig egyet jelent azzal, hogy a karakter bárhol felbukkanhat a Marvel Moziverzum jövőjében. (Itt zárójelesen jegyeznénk meg, nem kizárt, hogy ezt fogják feldolgozni a Disney+ minisorozatában.)

Korábban Tom Hiddleston egy interjúban megerősítette Loki sorsát a Marvel Moziverzumban, azonban a Végjáték után elképzelhető, hogy a karaktert előbb vagy utóbb viszontlátjuk az elsődleges idősíkban. Lényegében most erre tettek utalást a Russo testvérek, mikor Lokiról érdeklődtek. [penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Joe Russo”]A szándék az volt, hogy addig a pontig javítsák ki az idővonalat, amíg a Kövek eltűntek. Mikor Loki teleportált a Térkővel, egy új idővonalat hozott létre. Ez nagyon komplikált, de addig lehetetlen kijavítani az idővonalon elkövetett hibát, amíg [Amerika Kapitány] nem találja meg Lokit.

A pillanat, amiben Loki olyan drámai dolgot tett, hogy elvette az Időkövet, lényegében egy elágazó valóságot teremtett.[/penci_blockquote]

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Anthony Russo”]A multiverzum és szerteágazó valóságok ötletével dolgozunk, így rengeteg valóság létezik.[/penci_blockquote]

Afelől kétségeink sem lehetnek, hogy a multiverzummal a Marvel Moziverzum széles palettáját kapjuk a következő évekre, így gyakorlatilag bármit megtehetnek a jövőben a készítők, ezzel olyan halottnak hitt karakterek térhetnek vissza, mint jelen esetünkben Loki. Ugyanakkor egyre bonyolultabb is lesz az idővonal, ami végül a csettintésnél is nagyobb kudarchoz vezethet.

Loki

Total
8
Shares
Previous Article
Mandarin

Kevin Feige elárulta, hogy látni fogják még a valódi Mandarint

Next Article
Trónok harca

262 ezren írták alá azt a petíciót, melyben a Trónok harca utolsó évad újraforgatását követelik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!