Loki Végtelen háború

Tom Hiddleston megerősítette Loki sorsát

Tom Hiddleston egyszer és mindenkorra tisztázta Loki sorsát a Bosszúállók: Végtelen háború cselekményei után.

Tom Hiddleston egyszer és mindenkorra tisztázta Loki sorsát a Bosszúállók: Végtelen háború cselekményei után.

Akik már látták a Bosszúállók: Végtelen háborút, azok tudják, hogy Thanos végzett a karakterrel a film elején, de nem ez lenne az első alkalom, amikor Loki, a csíntevés istene visszatért volna a halálból. Az ACE Comic-Conon a színész beszélt a karakter sorsáról, hogy túlélte-e Thanost, vagy örökre elköszöntünk a karaktertől.

A Thor: Ragnaröktől kezdve tudtam, hogy ez lesz a sorsom. A Thor: Ragnarök végén Loki újra testvéreként tekintett Thorra.

Sok rajongó nem értett egyet a stúdióval, és dühös volt arra, amiért olyan gyorsan megölték Lokit a Végtelen háborúban, de úgy tűnik, hogy ennél szebb búcsút nem is vehettünk volna a karaktertől.

Amikor leforgattuk a Végtelen háború jeleneteit, tudtam, hogy egy nagyon erős jelenetről van szó, ahogy a karakter Odin fiának hívja magát, és bezárul a karakter útja. Ez a legjobb, amit tehettünk a karakterrel. Loki halála tovább emeli a tétet.

A színész azt is elmondta, hogy már 2016-ban tudott a karakter sorsáról, tudta, hogyan fog végződni a Thor: Ragnarök és Russo testvérek is elárulták neki, mivel fog kezdődni a Végtelen háború. De ez még nem jelenti azt, hogy most láttuk őt utoljára a Marvel Moziverzumban, hiszen ha valóban lesz időutazás a Bosszúállók 4.-ben, akkor a Loki ott nagyon fontos szerepet kap.

Total
0
Shares
Previous Article

Kevin Feige megerősítette, hogy teljesen új hősökkel találkozunk a Bosszúállók 4. után

Next Article
wonder-woman-cheetah

Megérkezett az első kép Cheetahról, a Wonder Woman 1984 gonoszáról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!