Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Hiddleston megerősítette Loki sorsát

Tom Hiddleston egyszer és mindenkorra tisztázta Loki sorsát a Bosszúállók: Végtelen háború cselekményei után.

Akik már látták a Bosszúállók: Végtelen háborút, azok tudják, hogy Thanos végzett a karakterrel a film elején, de nem ez lenne az első alkalom, amikor Loki, a csíntevés istene visszatért volna a halálból. Az ACE Comic-Conon a színész beszélt a karakter sorsáról, hogy túlélte-e Thanost, vagy örökre elköszöntünk a karaktertől.

A Thor: Ragnaröktől kezdve tudtam, hogy ez lesz a sorsom. A Thor: Ragnarök végén Loki újra testvéreként tekintett Thorra.

Sok rajongó nem értett egyet a stúdióval, és dühös volt arra, amiért olyan gyorsan megölték Lokit a Végtelen háborúban, de úgy tűnik, hogy ennél szebb búcsút nem is vehettünk volna a karaktertől.

Amikor leforgattuk a Végtelen háború jeleneteit, tudtam, hogy egy nagyon erős jelenetről van szó, ahogy a karakter Odin fiának hívja magát, és bezárul a karakter útja. Ez a legjobb, amit tehettünk a karakterrel. Loki halála tovább emeli a tétet.

A színész azt is elmondta, hogy már 2016-ban tudott a karakter sorsáról, tudta, hogyan fog végződni a Thor: Ragnarök és Russo testvérek is elárulták neki, mivel fog kezdődni a Végtelen háború. De ez még nem jelenti azt, hogy most láttuk őt utoljára a Marvel Moziverzumban, hiszen ha valóban lesz időutazás a Bosszúállók 4.-ben, akkor a Loki ott nagyon fontos szerepet kap.

Még több a témában...

Kevin Feige elárulta, mikor érkezik a Bosszúállók 4. előzetes

Kévés Bence Mihály

Pókember nem lesz benne a Bosszúállók 3-ban?

Kévés Bence Mihály

A Disney ezen a néven mutatja be a Skarlát boszorkány és Vízió közös sorozatát

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább