Image default
Filmek

Russo testvérek Wakandában jártak, képet is osztottak

A napokban derült ki, hogy Fekete Párduc, Wakanda királya is benne lesz a Bosszúállók: Végtelen háborúban.

Miután a Végtelen háború rendezői bejelentették, hogy a wakandai hős is szerepet kap a harmadik Bosszúállók-filmben, egy képet is megosztott Instagramon, amin az látható, hogy egy golf autóval járják be a Serengeti Nemzeti Parkot, utalva Fekete Párduc afrikai otthonára:

Tootsie Roll and Winter Fresh, deep in the Serengeti.

The Russo Brothers (@therussobrothers) által megosztott bejegyzés,

Wakandával először a Vasember 2-ben találkozhattunk, igaz egy rövid easter egg, kikacsintás erejéig, de az első útig egészen a Bosszúállók: Ultron koráig kellett várnunk, amikor Ultron a vibrániumban gazdag országot tűzte ki úti céljának. Itt ismertük meg Ulysses Klaue (Andy Serkis) bűnözőt is, akivel a Fekete Párduc teaser videójában is találkozhatunk a napokban.

Wakanda teljes bemutatásáig már csak 2018-ig kell várnunk, hiszen a Fekete Párduc film jövő év február 16-án kerül az amerikai mozikba. Apropó, a film előzetese rekordokat döntött, hatalmas üdvrivalgás fogadta a médiában, legyűrte a Star Wars: Az ébredő Erőt és az Amerika kapitány: Polgárháborút is.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Nincs több halasztás, 2019 februárjában érkezik a Gambit

Kévés Bence Mihály

A Disney kirúgta James Gunn rendezőt régi tweetjei miatt

Kévés Bence Mihály

Hat új Marvel filmnek foglalt dátumot a Fox

Czanik Gergely

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább