Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

[FRISSÍTVE] Laza, de véresen komoly lett a Fekete Párduc első teaser előzetese

A Marvel Studios és Ryan Coogler rendező végre kiadta a Fekete Párduc első hivatalos videóját. Nagyon lazára, és véresen komolyra sikerült.

A Marvel Studios és Ryan Coogler rendező végre kiadta a Fekete Párduc első hivatalos videóját. Nagyon lazára, és véresen komolyra sikerült.

Ahogy azt tegnap már beharangoztuk, a kora reggeli órákban a Marvel Studios elérhetővé tette a Fekete Párduc első előzetesét. Készülj fel arra, hogy szemtanúja leszel annak, hogy miként is emelkedik fel a wakandai király a Marvel Filmes Univerzumában és Ryan Coogler (Creed: Apollo fia) filmjében. A tegnapi teaser poszter után íme Chadwick Boseman által játszott Wakanda királyának első videója.

A trailer merőben más, mint amit az elmúlt időben megszoktunk a Marveltől, hiszen véresen komolyra sikerült, egy aprócska humor sem kapott helyet benne, de ez nagyszerűen adja vissza T’Challa titokzatos múltját, amivel már az Amerikai kapitány: Polgárháborúban találkoztunk. A trailer elsősorban a lélegzetelállító és hihetetlenül fejlett Wakandát adja vissza, de többek között felbukkan Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Winston Duke, Andy Serkis, Forest Whitaker, Martin Freeman és Angela Bassett is a videóban.

A hivatalos szinopszis:

A történet szerint T’Challa (Fekete Párduc) hazatér majd az Amerikai kapitány: Polgárháború eseményei után az elszigetelt, technológiailag fejlett afrikai országba, Wakandába, hogy átvegye az őt megillető trónt, és ő legyen az új király. Azonban feltűnik a radaron egy régi ellensége, aki próbára teszi T’Challa-t királyként és Fekete Párducként is, miután egy olyan konfliktusba keveredik bele, ami veszélybe sodorhatja Wakandát és az egész világot.

Angol nyelvű előzetes:

A Fekete Párduc amerikai bemutatója 2018. február 16-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A Végtelen háborúban a Fekete Rend vezetője, Corvus Glaive az egyik szereplőt megölte volna

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

S.J. Clarkson rendezővel az élén egy titkos Pókember projekten dolgozik a Sony és a Marvel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat