Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

[FRISSÍTVE] Laza, de véresen komoly lett a Fekete Párduc első teaser előzetese

A Marvel Studios és Ryan Coogler rendező végre kiadta a Fekete Párduc első hivatalos videóját. Nagyon lazára, és véresen komolyra sikerült.

Ahogy azt tegnap már beharangoztuk, a kora reggeli órákban a Marvel Studios elérhetővé tette a Fekete Párduc első előzetesét. Készülj fel arra, hogy szemtanúja leszel annak, hogy miként is emelkedik fel a wakandai király a Marvel Filmes Univerzumában és Ryan Coogler (Creed: Apollo fia) filmjében. A tegnapi teaser poszter után íme Chadwick Boseman által játszott Wakanda királyának első videója.

A trailer merőben más, mint amit az elmúlt időben megszoktunk a Marveltől, hiszen véresen komolyra sikerült, egy aprócska humor sem kapott helyet benne, de ez nagyszerűen adja vissza T’Challa titokzatos múltját, amivel már az Amerikai kapitány: Polgárháborúban találkoztunk. A trailer elsősorban a lélegzetelállító és hihetetlenül fejlett Wakandát adja vissza, de többek között felbukkan Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Winston Duke, Andy Serkis, Forest Whitaker, Martin Freeman és Angela Bassett is a videóban.

A hivatalos szinopszis:

A történet szerint T’Challa (Fekete Párduc) hazatér majd az Amerikai kapitány: Polgárháború eseményei után az elszigetelt, technológiailag fejlett afrikai országba, Wakandába, hogy átvegye az őt megillető trónt, és ő legyen az új király. Azonban feltűnik a radaron egy régi ellensége, aki próbára teszi T’Challa-t királyként és Fekete Párducként is, miután egy olyan konfliktusba keveredik bele, ami veszélybe sodorhatja Wakandát és az egész világot.

Angol nyelvű előzetes:

A Fekete Párduc amerikai bemutatója 2018. február 16-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Kevin Feige elárulta, mikor döntöttek a Bosszúállók: Végjáték cím mellett

Kévés Bence Mihály

Adam Warlock szerepe még csak szóba se került a Végtelen háború készítésénél

Kévés Bence Mihály

A Disney James Gunn szkriptjéből dolgozik A galaxis őrzői vol. 3. forgatásán

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább