Pókember

Roberto Orci, A csodálatos Pókember 2. írója egy Pókember spin-offon dolgozik

Visszatér A csodálatos Pókember második epizódjának írója, mi pedig fogjuk a fejünket tőle.

Visszatér A csodálatos Pókember második epizódjának írója, mi pedig fogjuk a fejünket tőle.

A Sony Pictures nagyon komolyan gondolja saját Pókember univerzumát, legalábbis a jelek erre utalnak. Két éve a Venommal kezdődött az egész, idén pedig nem is egy, hanem rögtön két spin-off filmet is bemutatnak a Pókember univerzumban. Nyáron érkezik a Morbius élővámpíros Jared Leto-féle feldolgozás, ősszel pedig a Venom második része, de már néhány hete tudjuk, hogy jövőre a Pókember 3. rész mellett egy cím nélküli másik spin-offot is bemutat a Sony.

A legfrissebb hírek szerint a Sony Pictures érthetetlen okok miatt azt a Robert Orci forgatókönyvírót bízta meg egy új Pókember spin-off szkript elkészítésével, aki halált hozott a stúdió második eresztésére. Bár a projektről egyelőre nem sokat tudunk, a külföldi hírforrások megerősítették, hogy Orci valóban egy ilyen jellegű projekten dolgozik. Tudjuk, hogy a Sony hosszútávra tervez a Pókember univerzum különböző figuráival, Orci dolga pedig valószínűleg az lesz, hogy egy újabb karakternek írjon (ezúttal) izgalmas eredettörténetet. Az információk szerint a készülő film a Venommal és a Morbius-szal egy univerzumban játszódna.

A The Wrap úgy értesült, hogy a Sonynál következő produkcióiban olyan karakterek kerülhetnek középpontba, mint Nightwatch, Kraven a Vadász, Fekete Macska, Madame Web, vagy Silk. Roberto Orci egyébként dolgozott többek között Transformers és Star Trek filmeken is, sőt, a Watchmen is részben az ő nevéhez fűződik. Érdekes azonban, hogy általa jegyzett A csodálatos Pókember reboot nem aratott osztatlan sikert a kritikusok és a rajongók körében sem, ezért jobb fenntartásokkal kezelni a leendő új projektjét. De mi azért bízunk benne, hogy kétszer csak nem esik abba a hibába.

Roberto Orci
Total
13
Shares
Previous Article

2020-ban az E3 is elmarad

Next Article
Kiképző

Kiképző valamennyi Bosszúálló harcstílusát eltanulta a Fekete Özvegy-filmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!