Wide Screen
Image default
Filmek

Roberto Orci, A csodálatos Pókember 2. írója egy Pókember spin-offon dolgozik

Visszatér A csodálatos Pókember második epizódjának írója, mi pedig fogjuk a fejünket tőle.

Visszatér A csodálatos Pókember második epizódjának írója, mi pedig fogjuk a fejünket tőle.

A Sony Pictures nagyon komolyan gondolja saját Pókember univerzumát, legalábbis a jelek erre utalnak. Két éve a Venommal kezdődött az egész, idén pedig nem is egy, hanem rögtön két spin-off filmet is bemutatnak a Pókember univerzumban. Nyáron érkezik a Morbius élővámpíros Jared Leto-féle feldolgozás, ősszel pedig a Venom második része, de már néhány hete tudjuk, hogy jövőre a Pókember 3. rész mellett egy cím nélküli másik spin-offot is bemutat a Sony.

A legfrissebb hírek szerint a Sony Pictures érthetetlen okok miatt azt a Robert Orci forgatókönyvírót bízta meg egy új Pókember spin-off szkript elkészítésével, aki halált hozott a stúdió második eresztésére. Bár a projektről egyelőre nem sokat tudunk, a külföldi hírforrások megerősítették, hogy Orci valóban egy ilyen jellegű projekten dolgozik. Tudjuk, hogy a Sony hosszútávra tervez a Pókember univerzum különböző figuráival, Orci dolga pedig valószínűleg az lesz, hogy egy újabb karakternek írjon (ezúttal) izgalmas eredettörténetet. Az információk szerint a készülő film a Venommal és a Morbius-szal egy univerzumban játszódna.

A The Wrap úgy értesült, hogy a Sonynál következő produkcióiban olyan karakterek kerülhetnek középpontba, mint Nightwatch, Kraven a Vadász, Fekete Macska, Madame Web, vagy Silk. Roberto Orci egyébként dolgozott többek között Transformers és Star Trek filmeken is, sőt, a Watchmen is részben az ő nevéhez fűződik. Érdekes azonban, hogy általa jegyzett A csodálatos Pókember reboot nem aratott osztatlan sikert a kritikusok és a rajongók körében sem, ezért jobb fenntartásokkal kezelni a leendő új projektjét. De mi azért bízunk benne, hogy kétszer csak nem esik abba a hibába.

Roberto Orci

Még több a témában...

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

J.K. Simmons elárulta, hogy már J. Jonah Jameson következő jelenetét is leforgatták

Kévés Bence Mihály

James Cameron ötlete volt az, amit sokan kritizáltak Sam Raimi Pókember-trilógiájában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat