Rick Grimestől búcsúzunk a The Walking Dead következő részében

Andrew Lincoln színész számára jövő héten befejeződik a The Walking Dead című sorozat, amihez a készítők most kiadtak egy különleges trailert.

Andrew Lincoln színész számára jövő héten befejeződik a The Walking Dead című sorozat, amihez a készítők most kiadtak egy különleges trailert.

A következő cikk spoilerelemeket tartalmaz a The Walking Dead című sorozat legutóbbi részével kapcsolatban.

Egy ideje már tudjuk (pontosan méghozzá), hogy Andrew Lincoln elhagyja a The Walking Dead című sorozatot, amit már elő is készítettek nekünk a legutóbbi részben, de a távozásra még egy hetet várnunk kell miután az AMC egy új előzetest adott ki.

Amerikában tegnap este az AMC bemutatta a negyedik epizódot – itthon az RTL Spike műsorán ma 22 órakor debütál a negyedik rész -, ami után sokan azt hitték, hogy Rick meghalt, és ezzel elköszöntünk a karaktertől. Az új részben Rick megtudja, hogy Maggie és Daryl végezni szeretne Negannal, így egy kisebb összetűzés alakul ki Rick és Daryl között, ami majdnem a főhős halálát okozta. Szerencsére azonban Rick túlélte ezt is – derült ki abból a frissen bemtuatott előzetesből, amit nem sokkal az amerikai premier után adott ki az AMC csatorna.

A sorozat mélyrepülésben van, sokan elpártoltak a sorozattól, ennek ellenére nem tervezik leváltani a frissen igazolt producert, abban viszont biztosak vagyunk, hogy a jövő heti rész nézettsége messze az elmúlt évek legmagasabb számát fogja produkálni, hiszen a sorozat egyik oszlopos tagjától búcsúzunk.

Total
6
Shares
Previous Article

Marvel Kapitány eredete nagyon más lesz a képregényektől

Next Article
The Batman

Tovább csúsznak a The Batman projekt munkái

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!