Image default
Előzetesek

Rick Grimestől búcsúzunk a The Walking Dead következő részében

Andrew Lincoln színész számára jövő héten befejeződik a The Walking Dead című sorozat, amihez a készítők most kiadtak egy különleges trailert.

A következő cikk spoilerelemeket tartalmaz a The Walking Dead című sorozat legutóbbi részével kapcsolatban.

Egy ideje már tudjuk (pontosan méghozzá), hogy Andrew Lincoln elhagyja a The Walking Dead című sorozatot, amit már elő is készítettek nekünk a legutóbbi részben, de a távozásra még egy hetet várnunk kell miután az AMC egy új előzetest adott ki.

Amerikában tegnap este az AMC bemutatta a negyedik epizódot – itthon az RTL Spike műsorán ma 22 órakor debütál a negyedik rész -, ami után sokan azt hitték, hogy Rick meghalt, és ezzel elköszöntünk a karaktertől. Az új részben Rick megtudja, hogy Maggie és Daryl végezni szeretne Negannal, így egy kisebb összetűzés alakul ki Rick és Daryl között, ami majdnem a főhős halálát okozta. Szerencsére azonban Rick túlélte ezt is – derült ki abból a frissen bemtuatott előzetesből, amit nem sokkal az amerikai premier után adott ki az AMC csatorna.

A sorozat mélyrepülésben van, sokan elpártoltak a sorozattól, ennek ellenére nem tervezik leváltani a frissen igazolt producert, abban viszont biztosak vagyunk, hogy a jövő heti rész nézettsége messze az elmúlt évek legmagasabb számát fogja produkálni, hiszen a sorozat egyik oszlopos tagjától búcsúzunk.

Még több a témában...

Bejelentettek egy háromrészes The Walking Dead-filmet

Kévés Bence Mihály

Visszatér a The Walking Dead egyik halottnak hitt szereplője

Kévés Bence Mihály

The Walking Dead – Folytatódik a terror!

Plesovszki Nándor

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább