Rick Grimes

Rick Grimes már soha nem tér vissza The Walking Dead sorozatba

Andrew Lincoln megerősítette, hogy Rick Grimes karakter sohasem tér vissza The Walking Dead című sorozatba, azonban filmben látjuk ettől függetlenül.

Andrew Lincoln megerősítette, hogy Rick Grimes karakter sohasem tér vissza The Walking Dead című sorozatba, azonban filmben látjuk ettől függetlenül.

Figyelem! A következő cikk spoilerelemeket tartalmaz a The Walking Dead című sorozat legújabb részéből.

Az AMC stúdió a héten bejelentett egy háromrészes The Walking Dead filmsorozatot, melyben Rick Grimest alakító Andrew Lincoln kap főszerepet, így teljes egészében az ő szemszögéből követjük végig, ahogy a világot ellepik az élőhalottak.. A bejelentés után sok rajongó úgy gondolta, hogy Lincoln nem végleg búcsúzott a sorozattól, s látjuk még Ricket a kisképernyőn, sajnos azonban a színész tisztázta, s megerősítette, hogy nem tervezi visszatérését a sorozatba.

A készítők egészen szokatlan módját választották a karakter elbúcsúztatásának, hiszen aki látta a vasárnapi részt, azok tuják, hogy Rick nem halt meg az ötödik epizód végén, hanem elrepült egy helikopterrel. A premier után a rajongók a visszatérésben reménykedtek, merthogy kérdőjeles a karakter sorsa ezzel a végződéssel. És ezt még fokozta a bejelentett filmek sora, de Andrew Lincoln tisztázta, és elmondása szerint csak filmben vállal szerepet.

Diplomatikusan azt mondhatom, hogy nem fogok visszatérni a tévéműsorba.

Az angol színész azzal indokolta távozását a sorozatból, hogy több időt szeretne családjával tölteni, mivelhogy ideje nagy részét az Egyesült Államokban tölti a forgatások miatt, s csak ritkán tud otthon lenni Angliában. De ismerjük a mondást, hogy soha ne mondd, hogy soha, azonban ezúttal valóban távozott a színész, s már nem tűnik fel a kisképernyőn. A háromrészes film után már olyan pletykák is megjelentek az interneten, hogy Daryl és Michonne karakterek is feltűnhetnek valamelyik filmben, de ezek még csak pletykák, hiszen nem árultak el semmit a három filmről.

Total
1
Shares
Previous Article

Megerősítették, pontosan mikor játszódik a Marvel Kapitány

Next Article

Kiderült, hogy hány perces lesz az Aquaman

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!