x
Filmek

Rian Johnson nem vesz részt a Star Wars: 9. rész gyártásában

A Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson elárulta, hogy vesz részt az Episode IX. előkészületeiben.

Rian Johnson nem vesz részt a Star Wars: 9. rész gyártásában
  • Publishedoktóber 21, 2017

A Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson elárulta, hogy vesz részt az Episode IX. előkészületeiben.

Korábban kiderült, hogy a Disney eredetileg Rian Johnsonra bízta volna a 9. részt, azonban ő azt visszautasította, s inkább J.J. Abramsnak adta a megtiszteltetést, hogy méltóképpen zárja le a franchise új trilgóiáját, ami Az ébredő Erővel indult útjára 2015-ben. A trilógia idén decemberben folytatódik a mozikban Az utolsó Jedikkel, és sok rajongó kíváncsi arra, hogy vajon Johnson milyen szerepet játszik a kilencedik rész befejezésében.

A The Hollywood Reporternek adott válaszában a rendező elárulta, hogy a történet folytatja Az utolsó Jediket, és hogy ő nem fog részt venni az Episode IX.-ben:

J.J. Abrams készíti a harmadik részt. Nem veszek részt benne. Ők a saját történetüket írják, ami folytatása lesz annak, amit Az utolsó Jedikben látunk.

A filmhez a Lucasfilm kiadott egy hivatalos szinopszist, de abból nem lettünk előrébb, mint amit eddig is tudtunk a filmről:

Az utolsó Jedikben folytatódik a Skywalker saga, amikor is Az ébredő Erő hősei csatlakoznak a galaktikus legendához [Luke Skywalker] egy eposzi kalandban, amely feltárja az Erő rég hitt titkait és a múlt sokkoló kinyilatkoztatásait.

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai bemutatója 2017. december 14-én lesz.

star-wars-hungary

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.