Wide Screen
Image default
Filmek

Rian Johnson nem vesz részt a Star Wars: 9. rész gyártásában

A Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson elárulta, hogy vesz részt az Episode IX. előkészületeiben.

Korábban kiderült, hogy a Disney eredetileg Rian Johnsonra bízta volna a 9. részt, azonban ő azt visszautasította, s inkább J.J. Abramsnak adta a megtiszteltetést, hogy méltóképpen zárja le a franchise új trilgóiáját, ami Az ébredő Erővel indult útjára 2015-ben. A trilógia idén decemberben folytatódik a mozikban Az utolsó Jedikkel, és sok rajongó kíváncsi arra, hogy vajon Johnson milyen szerepet játszik a kilencedik rész befejezésében.

A The Hollywood Reporternek adott válaszában a rendező elárulta, hogy a történet folytatja Az utolsó Jediket, és hogy ő nem fog részt venni az Episode IX.-ben:

J.J. Abrams készíti a harmadik részt. Nem veszek részt benne. Ők a saját történetüket írják, ami folytatása lesz annak, amit Az utolsó Jedikben látunk.

A filmhez a Lucasfilm kiadott egy hivatalos szinopszist, de abból nem lettünk előrébb, mint amit eddig is tudtunk a filmről:

Az utolsó Jedikben folytatódik a Skywalker saga, amikor is Az ébredő Erő hősei csatlakoznak a galaktikus legendához [Luke Skywalker] egy eposzi kalandban, amely feltárja az Erő rég hitt titkait és a múlt sokkoló kinyilatkoztatásait.

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai bemutatója 2017. december 14-én lesz.

star-wars-hungary

Még több a témában...

J.J. Abrams így reagált arra, hogy George Lucas csalódott Az ébredő Erőben

Kévés Bence Mihály

A Star Wars: Episode IX részben visszatérünk a Yavin IV-re?

Kévés Bence Mihály

Részletgazdag képet kaptunk a Sötét Oldal Rey dupla pengéjű fénykardjáról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon