Wide Screen
Image default
Filmek

Rian Johnson is megszólalt, hogy mit gondol a Star Wars: Skywalker koráról

Sokan abban a hitben voltak, hogy Rian Johnson, Az utolsó Jedik rendezője becsmérelni fogja a Sykwalker korát, amiért az több ponton is átírta a VIII. részt.

Sokan abban a hitben voltak, hogy Rian Johnson, Az utolsó Jedik rendezője becsmérelni fogja a Sykwalker korát, amiért az több ponton is átírta a VIII. részt.

Akár szereted, akár utálod a Star Wars: Skywalker korát, de tagadhatatlan, hogy a Skywalker saga befejező része mintha figyelmen kívül hagyta volna az előző részt, hiszen homlokegyenest az ellenkezőjét állította annak, amit Rian Johnson felvezetett. A Skywalker kora megfelelési kényszerben szenvedett a rajongók előtt, igyekezett minden kérdést megválaszolni, ami végső soron ahhoz vezetett, hogy kihúzta a gyufát a kritikusoknál, amiért ők lepontozták J.J. Abrams és Chris Terrio történetét.

A kérdés már csak az, hogy mit gondol a történet befejezéséről Rian Johnson, amiért a Lucasfilm átírta a történetet. Bármennyire is azt gondolnánk, hogy haragszik emiatt a stúdióra, épp az ellenkezője történt, Johnson nagy rajongója a IX. résznek. A vörös szőnyegen az MTV News készített interjút a rendezővel:

Annyira büszke vagyok a filmre, és szívét, lelkét láttam, hogy J.J. beletette ebbe. És láttam a barátaimat, akik szerepeltek a filmben, ebben az egész lezárásban. Igen, Star Wars-rajongóként ez egy igazán különleges esemény volt.
Rian Johnson

Lehet ez egy nemes gesztus, hiszen Johnson még mindig keményen kampányol a Lucasfilmnél egy új Star Wars-trilógiáért, így aligha mondott volna egy rossz szót is a filmre, de ettől függetlenül lehet, hogy még tetszett neki a történet.

A Lucasfilm nem tett bejelentést a jövőre nézve, hogy milyen mozifilmeket mutatnak be, mindössze a Disney+ sorozatokról beszéltek, ám egy korábbi hír szerint a hónap végén végre lehull a lepel a távoli jövőről, hogy milyen filmet mutatnak be majdnem három év múlva.

Még több a témában...

Rian Johnson annyira nagy Pokémon Go rajongó, hogy ő rendezte a Pokémon Go Fest 2020 reklámvideóját

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson védelmébe vette a Star Wars-előzménytrilógiát, és elmondta, miért tartja csodálatosnak

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson még mindig dolgozik az új Star Wars-trilógián, de még nagyon hosszú út áll előtte

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat