Főoldal Filmek Rian Johnson is megszólalt, hogy mit gondol a Star Wars: Skywalker koráról
Filmek

Rian Johnson is megszólalt, hogy mit gondol a Star Wars: Skywalker koráról

Sokan abban a hitben voltak, hogy Rian Johnson, Az utolsó Jedik rendezője becsmérelni fogja a Sykwalker korát, amiért az több ponton is átírta a VIII. részt.

718
Rian Johnson

Sokan abban a hitben voltak, hogy Rian Johnson, Az utolsó Jedik rendezője becsmérelni fogja a Sykwalker korát, amiért az több ponton is átírta a VIII. részt.

Akár szereted, akár utálod a Star Wars: Skywalker korát, de tagadhatatlan, hogy a Skywalker saga befejező része mintha figyelmen kívül hagyta volna az előző részt, hiszen homlokegyenest az ellenkezőjét állította annak, amit Rian Johnson felvezetett. A Skywalker kora megfelelési kényszerben szenvedett a rajongók előtt, igyekezett minden kérdést megválaszolni, ami végső soron ahhoz vezetett, hogy kihúzta a gyufát a kritikusoknál, amiért ők lepontozták J.J. Abrams és Chris Terrio történetét.

A kérdés már csak az, hogy mit gondol a történet befejezéséről Rian Johnson, amiért a Lucasfilm átírta a történetet. Bármennyire is azt gondolnánk, hogy haragszik emiatt a stúdióra, épp az ellenkezője történt, Johnson nagy rajongója a IX. résznek. A vörös szőnyegen az MTV News készített interjút a rendezővel:

Lehet ez egy nemes gesztus, hiszen Johnson még mindig keményen kampányol a Lucasfilmnél egy új Star Wars-trilógiáért, így aligha mondott volna egy rossz szót is a filmre, de ettől függetlenül lehet, hogy még tetszett neki a történet.

A Lucasfilm nem tett bejelentést a jövőre nézve, hogy milyen mozifilmeket mutatnak be, mindössze a Disney+ sorozatokról beszéltek, ám egy korábbi hír szerint a hónap végén végre lehull a lepel a távoli jövőről, hogy milyen filmet mutatnak be majdnem három év múlva.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...

palpatine
Filmek

Palpatine visszatérésének teljes története

Tavaly A Mandalóri, idén A Rossz Osztag adott hozzá némi plusz információt...