Star Wars: Skywalker kora

Szokás szerint megmutatták, hogy hogyan készült a Star Wars: Skywalker kora látványvilága

Közzétettek egy videót, melyben bemutatják, hogy a vizuális effektekkel hogyan keltették életre a Skywalker kora látványvilágát.

Közzétettek egy videót, melyben bemutatják, hogy a vizuális effektekkel hogyan keltették életre a Skywalker kora látványvilágát.

Bár a Star Wars: Skywalker kora nem feltétlenül úgy teljesített, ahogy arra számított a Disney, de mint a bemutató után kiderült, a filmet több dolog is hátráltatta, hiszen a Disney és J.J. Abrams akarata többször nem egyezett, ezért a stúdió többször újravágta a filmet, ami azonban nem tetszett a rendezőnek, és vita alakult ki. Ennek ellenére abban egyetérthetünk, hogy a látványvilága fenomenális volt, amit az Akadémia is jutalmazott a legjobb vizuális effektek kategóriában.

Elég csak megnéznünk az X-szárnyúakat az exegoli csatában, vagy a heves fénykard harcokat miközben az óceán hatalmas hullámai fel-felcsaptak. Ezekről a pompás jelenetekről osztott meg egy összefoglaló videót az Industrial Light and Magic csapata, hogy miként keltették életre a snitteket, köztük azt is láthatjuk, ahogy Luke-t és Leiát megfiatalították a visszaemlékezésben, vagy Az ébredő Erő forgatása alatt fel nem használt felvételeket hogyan alakították úgy át, hogy illeszkedjen a Skywalker kora atmoszférájába.

A Skywalker kora nem szégyenkezhet, hiszen több mint egy hónappal a film bemutatója után már túllépet az egymilliárd dolláron, és ahogy már mondtuk, az Akadémia összesen három kategóriában (Legjobb zene, Legjobb hangvágás, Legjobb vizuális effekt) is jelölte a filmet az idei Oscar-gálára.

Star Wars: Skywalker kora
Total
8
Shares
Previous Article

Távozik a Rockstar társalapító Dan Houser

Next Article
Spiral

Előzetest kapott a Chris Rock és Samuel L. Jackson főszereplősében készült Fűrész-reboot, a Spiral

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!