Főoldal Filmek Reméljük, hogy Zazie Beetz a Joker alakítása után újra Domino lesz a Marvelnél
Filmek

Reméljük, hogy Zazie Beetz a Joker alakítása után újra Domino lesz a Marvelnél

Zazie Beetz tavaly még a Deadpool franchise második részében kapott szerepet, idén a DC-nél próbálta ki magát a nagysikerű Joker-filmben.

602
Zazie Beetz
Forrás: 20th Century Studios

Zazie Beetz tavaly még a Deadpool franchise második részében kapott szerepet, idén a DC-nél próbálta ki magát a nagysikerű Joker-filmben.

Meg kell hagyni, igen kevés hollywoodi színész mondhatja el magáról, hogy szerepet kapott mind a Marvel, mind pedig a DC filmes univerzumának egy-egy rendhagyóbb darabjában, Zazie Beetz azonban ezt is kihúzhatja a bakancslistájáról. Míg tavaly májusban a Deadpool 2. Dominójaként láthattuk akciózni a nagyvásznon, idén a Todd Phillips-féle Jokerben tűnik fel, mint Sophie Dumond.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában….” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Noha Todd Phillips Joker alkotása talán az idei év egyik legnagyobb alkotása lehet, a The Hollywood Reporter mégis inkább a Deadpool esetleges folytatásáról és Dominó jövőjéről faggatta a színésznőt egy interjúban, aki sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarta a harmadik rész érkezéséről szóló pletykákat. A kérdésre azonban, hogy meglepődne-e, ha soha többé nem alakítaná Dominó karakterét, Beetz nevetve „igennel” felelt, ez pedig egy pozitív előjel lehet.

Az X-Force legmákerebb mutánsa arról is ejtett néhány szót, hogy milyen nehézségek hátráltatták a Deadpool 2. és az Atlanta sorozat egyidejű forgatása során:

A Deadpool 2. és az Atlanta a forgatási idő szempontjából teljesen ütötték egymást, de remek kis csapataink vannak, így sikerült jól megoldani ezt a dolgot. A kezdeti szakaszban még sok volt a kérdőjel, de végül működésbe hoztunk mindent. Remélem, hogy nem vágtak ki a forgatási anyagból a Deadpool miatt. De volt néhány hét átfedés a forgatás szempontjából.

A Joker elképesztő sebességgel robbant be a mozikba, s rögtön egy rekorddal állt a Box Office tábla élére, miután letaszította a tavaly októberben bemutatott Venomot az első helyről. Korábban egy film sem kezdett ennyire erősen októberben a mozikban, mint a DC valaha volt legerősebb alkotása.

Joker

Szerző

Úgy gondolom, egy pörgős napot követően mindenki szeret leülni egy klassz film elé. Jómagam néha írok is róluk. Dióhéjban ennyi történetem, meg kell hagyni, nem egy coppolai forgatókönyv.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 2.
Filmek

A Deadpool 3. majdnem mindenkit visszahoz, éppen csak az egyik legjobb karaktert nem

Úgy tűnik, hogy a Deadpool 2. közkedvelt karaktere nem tér vissza a...

Joker
Filmek

Todd Phillips elárulta, hogy Joker megölte-e Zazie Beetz karakterét a filmben

Rengeteg találgatást olvashattunk Sophieról a bemutató óta, hogy Joker megölte-e a lányt,...