Wide Screen
Image default
Filmek

Reméljük, hogy Zazie Beetz a Joker alakítása után újra Domino lesz a Marvelnél

Zazie Beetz tavaly még a Deadpool franchise második részében kapott szerepet, idén a DC-nél próbálta ki magát a nagysikerű Joker-filmben.

Zazie Beetz tavaly még a Deadpool franchise második részében kapott szerepet, idén a DC-nél próbálta ki magát a nagysikerű Joker-filmben.

Meg kell hagyni, igen kevés hollywoodi színész mondhatja el magáról, hogy szerepet kapott mind a Marvel, mind pedig a DC filmes univerzumának egy-egy rendhagyóbb darabjában, Zazie Beetz azonban ezt is kihúzhatja a bakancslistájáról. Míg tavaly májusban a Deadpool 2. Dominójaként láthattuk akciózni a nagyvásznon, idén a Todd Phillips-féle Jokerben tűnik fel, mint Sophie Dumond.

Noha Todd Phillips Joker alkotása talán az idei év egyik legnagyobb alkotása lehet, a The Hollywood Reporter mégis inkább a Deadpool esetleges folytatásáról és Dominó jövőjéről faggatta a színésznőt egy interjúban, aki sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarta a harmadik rész érkezéséről szóló pletykákat. A kérdésre azonban, hogy meglepődne-e, ha soha többé nem alakítaná Dominó karakterét, Beetz nevetve „igennel” felelt, ez pedig egy pozitív előjel lehet.

Az X-Force legmákerebb mutánsa arról is ejtett néhány szót, hogy milyen nehézségek hátráltatták a Deadpool 2. és az Atlanta sorozat egyidejű forgatása során:

A Deadpool 2. és az Atlanta a forgatási idő szempontjából teljesen ütötték egymást, de remek kis csapataink vannak, így sikerült jól megoldani ezt a dolgot. A kezdeti szakaszban még sok volt a kérdőjel, de végül működésbe hoztunk mindent. Remélem, hogy nem vágtak ki a forgatási anyagból a Deadpool miatt. De volt néhány hét átfedés a forgatás szempontjából.

A Joker elképesztő sebességgel robbant be a mozikba, s rögtön egy rekorddal állt a Box Office tábla élére, miután letaszította a tavaly októberben bemutatott Venomot az első helyről. Korábban egy film sem kezdett ennyire erősen októberben a mozikban, mint a DC valaha volt legerősebb alkotása.

Joker

Még több a témában...

Todd Phillips elárulta, hogy Joker megölte-e Zazie Beetz karakterét a filmben

Kévés Bence Mihály

Beteg és sötét lett a Joker első teaser előzetese

Kévés Bence Mihály

A képek után már videón is megnézhetjük Joaquin Phoenix Joker figuráját

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat