Zazie Beetz

Reméljük, hogy Zazie Beetz a Joker alakítása után újra Domino lesz a Marvelnél

Zazie Beetz tavaly még a Deadpool franchise második részében kapott szerepet, idén a DC-nél próbálta ki magát a nagysikerű Joker-filmben.

Zazie Beetz tavaly még a Deadpool franchise második részében kapott szerepet, idén a DC-nél próbálta ki magát a nagysikerű Joker-filmben.

Meg kell hagyni, igen kevés hollywoodi színész mondhatja el magáról, hogy szerepet kapott mind a Marvel, mind pedig a DC filmes univerzumának egy-egy rendhagyóbb darabjában, Zazie Beetz azonban ezt is kihúzhatja a bakancslistájáról. Míg tavaly májusban a Deadpool 2. Dominójaként láthattuk akciózni a nagyvásznon, idén a Todd Phillips-féle Jokerben tűnik fel, mint Sophie Dumond. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában….” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Noha Todd Phillips Joker alkotása talán az idei év egyik legnagyobb alkotása lehet, a The Hollywood Reporter mégis inkább a Deadpool esetleges folytatásáról és Dominó jövőjéről faggatta a színésznőt egy interjúban, aki sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarta a harmadik rész érkezéséről szóló pletykákat. A kérdésre azonban, hogy meglepődne-e, ha soha többé nem alakítaná Dominó karakterét, Beetz nevetve „igennel” felelt, ez pedig egy pozitív előjel lehet.

Az X-Force legmákerebb mutánsa arról is ejtett néhány szót, hogy milyen nehézségek hátráltatták a Deadpool 2. és az Atlanta sorozat egyidejű forgatása során:

A Deadpool 2. és az Atlanta a forgatási idő szempontjából teljesen ütötték egymást, de remek kis csapataink vannak, így sikerült jól megoldani ezt a dolgot. A kezdeti szakaszban még sok volt a kérdőjel, de végül működésbe hoztunk mindent. Remélem, hogy nem vágtak ki a forgatási anyagból a Deadpool miatt. De volt néhány hét átfedés a forgatás szempontjából.

A Joker elképesztő sebességgel robbant be a mozikba, s rögtön egy rekorddal állt a Box Office tábla élére, miután letaszította a tavaly októberben bemutatott Venomot az első helyről. Korábban egy film sem kezdett ennyire erősen októberben a mozikban, mint a DC valaha volt legerősebb alkotása.

Joker

Total
8
Shares
Previous Article
Nova

Egyre valószínűbb, hogy a közeljövőben Nova is csatlakozni fog a Marvel Moziverzumhoz

Next Article

Újabb Seria-A licenekkel bővül az e-Football PES 2020

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!