Főoldal Filmek A Deadpool 3. majdnem mindenkit visszahoz, éppen csak az egyik legjobb karaktert nem
Filmek

A Deadpool 3. majdnem mindenkit visszahoz, éppen csak az egyik legjobb karaktert nem

Úgy tűnik, hogy a Deadpool 2. közkedvelt karaktere nem tér vissza a folytatásban.

654
Deadpool 2.
Forrás: 20th Century Studios

Több mint két hete már forog a cím nélküli Deadpool 3., amiben a korábbi két film több szereplője is visszatér. Úgy tűnik, hogy a Deadpool-franchise egyik központi szereplője nem tér vissza a harmadik részben, mivel Zazie Beetz nemrég megerősítette, hogy nem láthatjuk Dominó szerepében a Marvel Studios készülő filmjében.

A színésznő a Decidernek adott interjújában megerősítette, hogy bár izgatottan várja, mi történik az új filmben, nem fogja újra eljátszani a mázlistát. Tekintettel arra, hogy karakterét mennyire kidolgozták az előző részben, meglepő, hogy a Marvel nem hozza vissza a folytatásra. Zazie Beetz úgy fogalmazott, hogy nem vesz részt a készülő Deadpool-filmben:

Nos, én valójában nem szerepelek a Deadpool 3-ban, szóval nem tudom, mit csinálnak [az improvizációval kapcsolatban]. Feltételezem, hogy valószínűleg szünetet tartanak. […] Izgatottan várom, hogy megnézzem.

Zazie Beetz

A közelgő folytatás az utóbbi időben rengeteg nem kívánt figyelmet kapott, ami annak köszönhető, hogy a forgatásra éppen az írói sztrájk alatt kerül sor, így Ryan Reynolds az elző részekkel ellentétben itt nem rögtönözhet, mivel a stábnak a korábban jóváhagyott forgatókönyvtől nem térhetnek el, hűen követni kell minden egyes mondatát. Ez befolyásolhatja a film minőségét is, hiszen a karakter arról híres, hogy a pillanat hevében folyamatosan spontán poénokkal áll elő.

A készülő film cselekménye egyelőre nem ismert, de az már biztos, hogy Hugh Jackman visszatér Rozsomák szerepében, miután több mint öt évvel ezelőtt James Mangold Logan – Farkas című filmjében búcsút intett a figurának. Bár a Marvel Studios nem tett közzé részletet a filmről, többen úgy vélik, hogy a Marvel Moziverzum egy alternatív valóságában, nem pedig a 616-os Földön játszódik majd.

Éppen tegnap a Disney frissítette a jövő évi naptárát, amiben a Deadpool 3. az őszi időpontról májusra került, így kevesebb mint egy év múlva válthatunk jegyet Wade Wilson és Logan kalandjára.

Domino
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.