Wide Screen
Image default
Filmek

Todd Phillips elárulta, hogy Joker megölte-e Zazie Beetz karakterét a filmben

Rengeteg találgatást olvashattunk Sophieról a bemutató óta, hogy Joker megölte-e a lányt, de most a rendező tiszta vizet öntött a pohárba.

Figyelem! A cikk hátralévő részében spoilerelemeket olvashattok a Star Wars: Skywalker kora történetével kapcsolatban!

Akik már látták a Joker-filmet, azok tudják, hogy Sophie sorsáról nem kaptunk választ, hogy a Joaquin Phoenix által megformált Arthur Fleck megölte „szerelmét”, vagy életben hagyta a lányt, miután kényelembe helyezte magát a lány otthonában. Sokáig úgy tűnt, hogy Arthur és szomszédja, Sophie között romantikus szál van kibontakozóban, de csak később ébredtünk rá, hogy mindez csak Arthur fejében létezik, és az egész történetet csak kitalálta. A kérdés tehát az volt, mit tett a lánnyal, mikor Sophie kanapéján találta Jokert?

A jelek azt mutatták, hogy megölte Sophiet, azonban a rendező tisztázta a dolgot, elárulta egy interjúban, hogy a látszat ellenére Arthur nem végzett Zazie Beetz karakterével.

Határozottan nem ölte meg. Rendezőként és íróként, azt mondhatom, hogy nem ölte meg Sophiet. Tetszik az ötlet nekünk, hogy amolyan teszt a nézők számára, akik eldönthetik, hogy „Mennyire őrült meg Joker?” A legtöbb emberrel, akivel beszéltem, úgy gondolja, hogy Joker nem ölte meg Sophiet, mert értik az ötletet, hogy csak azokat az embereket öli meg Joker, akik rosszat tettek neki. Sophie nem tett semmi ilyet vele. A legtöbb ember megértette azt, hogy még gazemberként is egy bizonyos szabályrendszer szerint él. Természetesen nem ölte meg azt a nőt a nappaliban.
Todd Phillips

A rendező azt is elárulta, hogy az egyik törölt jelenetben Sophiet láttuk volna, aki a tévé képernyőjén keresztül Franklin Murray műsorát nézte, aki éppen Jokert látta vendégül műsorában. Végül azért vágták ki ezt a részt, mert Phillips azt akarta, hogy Arthur nézőpontjából meséljék el Joker történetét, és ezzel a törölt jelenettel csak elvonták volna a figyelmet.  

Joker Sophie

Még több a témában...

A Shazam! rendezője azokról a filmes bakikról beszélt, amiket senki sem vett észre

Kévés Bence Mihály

A Batgirl már nem is érdekli a Warner Bros. stúdiót

Kévés Bence Mihály

Harley Quinn-nel az élén megérkezett a Ragadozó madarak magyar nyelvű előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább