Joker

Todd Phillips elárulta, hogy Joker megölte-e Zazie Beetz karakterét a filmben

Rengeteg találgatást olvashattunk Sophieról a bemutató óta, hogy Joker megölte-e a lányt, de most a rendező tiszta vizet öntött a pohárba.

Rengeteg találgatást olvashattunk Sophieról a bemutató óta, hogy Joker megölte-e a lányt, de most a rendező tiszta vizet öntött a pohárba.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

Akik már látták a Joker-filmet, azok tudják, hogy Sophie sorsáról nem kaptunk választ, hogy a Joaquin Phoenix által megformált Arthur Fleck megölte „szerelmét”, vagy életben hagyta a lányt, miután kényelembe helyezte magát a lány otthonában. Sokáig úgy tűnt, hogy Arthur és szomszédja, Sophie között romantikus szál van kibontakozóban, de csak később ébredtünk rá, hogy mindez csak Arthur fejében létezik, és az egész történetet csak kitalálta. A kérdés tehát az volt, mit tett a lánnyal, mikor Sophie kanapéján találta Jokert?

A jelek azt mutatták, hogy megölte Sophiet, azonban a rendező tisztázta a dolgot, elárulta egy interjúban, hogy a látszat ellenére Arthur nem végzett Zazie Beetz karakterével.

A rendező azt is elárulta, hogy az egyik törölt jelenetben Sophiet láttuk volna, aki a tévé képernyőjén keresztül Franklin Murray műsorát nézte, aki éppen Jokert látta vendégül műsorában. Végül azért vágták ki ezt a részt, mert Phillips azt akarta, hogy Arthur nézőpontjából meséljék el Joker történetét, és ezzel a törölt jelenettel csak elvonták volna a figyelmet.  

Joker Sophie
Total
18
Shares
Previous Article

A nyilvánosságra hozott képek szerint a Stranger Things következő évadának nyitórésze a X-Men univerzumra utal majd.

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

A Star Wars: Skywalker kora után egy rövid ideig nem mutat be új filmet a Disney

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!