Joker

Beteg és sötét lett a Joker első teaser előzetese

A Warner Bros. bemutatta a Joker eredettörténet első teaser előzetesét, ami kissé betegre sikerült, ugyanakkor drámából nem lesz hiány.

A Warner Bros. bemutatta a Joker eredettörténet első teaser előzetesét, ami kissé betegre sikerült, ugyanakkor drámából nem lesz hiány.

Már napok óta levegőben volt, hogy napokon belül láthatjuk a Joaquin Phoenix-féle Joker első képkockáit, amire végre délután sor került. A stúdió bemutatta az első képkockákat a DC képregényvilág egyik legismertebb bűnözőjéről, Arthur Fleckről, akit sokan csak úgy ismernek, mint Joker. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A bő két percesre sikerült előzetesből már most kiderült, hogy mi mindenen ment keresztül a karakter, mi mindent vesztett el az életben és végső soron mi vezetett ahhoz, hogy Batman legismertebb ellenlábasává váljon. Todd Phillips rendezésében érkező Joker főszerepét Hollywood egyik legtehetségesebb színészére, Joaquin Phoenixre bízták, aki láthatóan teljesen magáévá tette a szerepet.

Szereposztás tekintetében is ígéretesnek tűnhet az alkotás, hiszen Phillips olyan sztárokra bízta a szerepeket, mint Zazie Beetz, Robert De Niro és Bryan CAllen, azonban, hogy a bemutató után is ennyire lelkesek leszünk-e, még kérdéses. Sajnos Heath Ledger és Jared Leto az elmúlt években nagyon magasra tették a lécet Joker szerepében, így valami újra lesz szüksége a Warnernek.

A Joker bemutatója október 4-én lesz.

Total
24
Shares
Previous Article

Üdv a másik oldalon!

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjáték újabb rekordot tudhat magáénak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!