Főoldal Előzetesek Rejtélyes előzetest kapott a Stranger Things 4. évada
Előzetesek

Rejtélyes előzetest kapott a Stranger Things 4. évada

Sok kérdésünk maradt az első előzetes után.

320

2016-ban indult a Netflix egyik legkomolyabb sikertörténete, a Stranger Things. Bár maguk az alkotók és a színészek is azt hitték, hogy hatalmasat fognak bukni, a nézők valósággal rajonganak a sorozatért, melyből 2017-ben a második, 2019-ben pedig a harmadik évad is elkészült. A negyedik kanyar pedig úton.

Még 2019 szeptemberben berendelték a negyedik évadot, a forgatásra pedig már a tavalyi évben sor került, azonban a világjárvány itt is közbeszólt, le kellett állítani a munkálatokat. A munkálatokkal már végeztek, így ideje volt mutatni valamit a folytatásból. Hivatalos képeket és egy hangulatos teaser videót villantott a stúdió, a mai napon pedig befutott az első trailer is hozzá. A videó megerősíti, hogy visszatérünk a Hawkins Nemzeti Laboratóriumba, hogy felfedjék Tizenegy sötét és rejtélyes múltját.

Rengeteg kérdés maradt bennünk. A teaser visszavisz minket Hawkins Nemzeti Laboratóriumába, ahol először találkoztunk Millie Bobby Brown karakterével, Tizeneggyel még az első évadban. Gyerekeket látunk játszani, de Tizenegy nincs közöttük, csak egy pánikszerű lélegzetre leszünk figyelmesek a 11-es feliratú ajtó mögött. Ebből arra következtetünk, hogy megismerjük majd a karakter sötét múltját, hogy milyen borzalmakon ment keresztül. Dr. Martin Brenner (Matthew Modine), alias Papa a „kísérleteivel” volt elfoglalva: „Ma valami nagyon különlegeset tervezek nektek.”

Tizenegy szuperereje és eredettörténete a teljes sorozatot végigkísérte, de nyilvánvalóan van még mit mesélni. A „Tizenegy” név mindvégig azt sugallta, hogy több gyereken kísérleteztek rajta kívül, s talán a negyedik évadban a többi alanyt is megismerjük majd.

Egy fantasztikus harmadik évaddal ért véget a Stranger Things 2019-ben. A rajongók már türelmetlenül várják, hogy hogyan folytatódik a sorozat, miután egy hatalmas cliffhangerrel zárult a sztori. A Netflix egyelőre nem árulta el, hogy mikor fogják bemutatni a negyedik évadot, de a Duffer testvérektől már tudjuk, hogy nem ez lesz a sorozat utolsó évada.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Berlin
Sorozatok

A Netflix megrendelte a Berlin második évadát

Nézettségi rekordokat döntött a Berlin, jön a folytatás belőle.

Terminátor: Sötét végzet
Sorozatok

Linda Hamilton nagy rajongója a sorozatnak, de nem fogja megnézni Stranger Things 5. évadát

Linda Hamilton kulcsszereplőt játszik a Stranger Things 5. évadában, de egy bizonyos...