Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Netflix egy hangulatos teaser előzetessel jelentette be a Stranger Things 4. évadát

Hivatalosan is bejelentették a Netflix streamingszolgáltató nagysikerű Stranger Things című sorozat negyedik évadát, ami egy fontos újítást hoz.

A Netflix egyik népszerű sorozatáról beszélünk, így csöppet sem meglepő, hogy a negyedik évaddal folytatódik a történet, amihez minap egy rendkívül hangulatos teaser előzetest is kaptunk, ami egy fontos változást ígér a korábbi évadokhoz képest, vagyis hogy már nemcsak az Indiana állambéli Hawkins városra korlátozódik a történet.

Erre utal a videóban a „Nem Hawkinsban vagyunk többé” felirat is, de nem kell ennyire messzire mennünk, hiszen már a harmadik évad végén is kaptunk utalást erre, amikor Joyce családjával és Elevennel együtt elköltöznek. Sok kritika érte az utolsó Stranger Things utolsó évadát, első sorban Hawkins miatt ostorozták a sorozatot, így alighanem előnyére válik majd az új helyszín, de ahogy a videóban is látjuk, hogy ponton visszatérünk majd Upside Downba.

Sok rajongó szerint Hopper a robbanás előtt belépett a kapun, azonban a második dimenzió fogságába esett. Erre utaló bizonyítékot láttunk az utolsó évad stáblista végi jelenetében is, de a Szovjetunió fogságban tartja. Egy dolgot kizárhatunk, mégpedig hogy meghalt – különösképpen ha hallottátok Murray Bauman titkos telefonüzenetét.

Leköteleztek bennünket, hogy a Netflix-szel folytatódik a kapcsolatunk. Ted Sarandos, Cindy Holland, Brian Wright és Matt Thunell óriási esélyt adott számunkra és a sorozatunknak – és örökre megváltoztatták életünket. Az első találkozónktól a Stranger Things 3 bemutatóig a Netflix teljes csapata szenzációs, olyan támogatást ad nekünk, mint útmutatásban, mind pedig kreatív szabadságban, amiről csak álmodtunk. Alig várjuk, hogy még több történetet meséljünk el – természetesen kezdve azzal, hogy visszatérünk Hawkinsba!

A Duffer testvérek

A Duffer testvérek már korábban is kísérleteztek Hawkinson kívüli történettel, mikor Eleven a második évadban kirándulást tett Chicagóba. Noha a rajongók körében nem volt közkedvelt rész, a sorozat készítői szívesen nyitnak az új helyszínek felé. Júliusban Matt Duffer az Entertainment Weeklynek nem sokkal a harmadik évad érkezése után így fogalmazott:

Szerintem a legnagyobb dolgok, ami történhet, hogy kicsit nyitottabb lesz, nem feltétlenül méretarányban és vizuális effektek szempontjából, hanem abban, hogy Hawkinsön kívüli területeket fedezünk fel.

A Stranger Things 4. évadát valamikor 2020-ban mutatják be, legnagyobb valószínűséggel azonban több mint egy évet kell még várnunk rá, s csak a karácsonyi időszakban válik elérhetővé.

Még több a témában...

J.J. Abrams titokban már a Cloverfield 4.-et is elkészítette, a bemutató még idén?

Kévés Bence Mihály

Befutott a Marvel’s The Defenders első előzetese!

Plesovszki Nándor

Magyarra váltott a Netflix

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon