Stranger Things

Még csak most mutatták be a Stranger Things 3. évadát, de már a folytatáson dolgoznak

A Netflix július 4-én mutatta be a nagysikerű Stranger Things harmadik évadát, de a streamingszolgáltató már a következő évadon dolgozik.

A Netflix július 4-én mutatta be a nagysikerű Stranger Things harmadik évadát, de a streamingszolgáltató már a következő évadon dolgozik.

A július 4-én bemutatott Netflix saját gyártású Stranger Things 3. évada megdöbbentő számokat produkált világszerte, mintegy 41 millióan nézték meg a sorozat legújabb részeit a bemutatót követő négy napban, ezzel pedig a streamingszolgáltató legsikeresebb címe lett. A 3. évad nyitva hagyta a kaput a folytatás előtt, és úgy tűnik, hogy a Netflix nem szeretné elhúzni a folytatást, már be is rendelték a következő évadot.

A legfrissebb hírek szerint a Netflix a siker és a pozitív fogadtatásnak köszönhetően nem szeretne éveket várni a 4. évad elkészítésére. A Production Weekly értesülései szerint a platform októberben kezdi forgatni a következő évad részeit, a bemutatóra pedig már 2020 végén sort kerítenek. A 4. évad bemutatója másolná az elsőt, hiszen annak ütemezése pontosan megegyezik a soron következőével, és az ünnepi premier csak tovább erősítheti a sorozat nézettségét.

Hogy milyen irányba viszik el a sorozatot, s mit várhatunk a következő évadban, egyelőre homály fedi, mint ahogy azt is, hogy David Harbour karakterével mi történik majd, hogyan hozzák vissza a készítők, hiszen az évadzáróban „meghalt” Jim Hopper nevezetű karaktere.

Stranger Things

Total
1
Shares
Previous Article
Thor Natalie Portman

[SDCC 2019] Taika Waititi rendező tisztázta, hogy Jane Foster a női Thor avagy sem

Next Article
James Gunn

James Gunn elárulta, hogy A galaxis őrzői vol. 3. miért nem volt ott a Comic-Conon

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!